<3 10 månader <3

Igår hade jag och hjärtat vart ett par i 10 månader <3
Älskar dig så mkt gubben, finns ingen som du <3 Vill aldrig vara utan dig! Ett långt och lyckligt liv ska vi ha =) <3
 
Annars igår så gjorde jag rent badrummet nere, hantverkarna var här och började med badrummet uppe. Känns bra att de blir gjort, men så dålig tajming med tanke på att värkarna kan komma när som helst...men men...tors eller fre kanske det är klart om vi har tur. Vill hinna städa lägenheten innan det blir förlossningen =) Och det är ingen ide nu när dom är här och stökar och springer....
 
Sen när barnen slutat sin första skoldag så åkte vi alla till kupolen, vart donken mat sen handla lite kläder och väskor och sånt som barnen behövde.
Sen åkte vi hem och barnen var duschade och hade ätit kl 20 då vi la dem, och vid 21-22 så sov alla och det var tyst i lägenheten, skönt, undrar när de hände sist? ;) Haha har blitt sena kvällar och sovmorgonar under sommarlovet =) Och så ska de väl få va, men nu är vardagen här igen ;)
 
Tråkväder idag men älskling har hunnit med att rensa lite i förrådet och vart till tippen med en hel del.
Sen har vi vart ute gått en prommis och kikat på en cykel som vi tänkte köpa i 7 års present till My, då hon faktiskt inte har nån cykel.
Käkade köttfärsås & spagetti till middag och kladdkaka och vispgrädde till efterrätt ;) Mmmmums!
 
Nu ska Tuva till sin mamma och jag ska snart ge barnen kvällsfika innan vi ska köra igång med läggning igen sen blir det tv för mig och hjärtat =)
 
Och lilla hjärtat i magen ligger och har det bra där än så länge =) Men har iaf haft rejält tryck neråt och mått lite halvtaskigt idag så får hoppas att det kan bero på att det närmar sig =)
 
Ha en bra kväll!
 



Kommentarer
Postat av: ilor Jo

Tack! Nu fick jag adressen!
Lägger den på posten idag!

2012-08-22 @ 09:19:03
URL: http://sailorjo.blogg.se
Postat av: Josefin

Okej =) Tack så mkt =)

2012-08-24 @ 14:40:27
URL: http://rocknrollsweetheart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0