Hos mor.

Efter en dusch, mys med mina älsklingar och lite mat idag så åkte jag och barnen mot mammsen och vi stannar tills tisdagen.
Mysigt att vara här och vi har saknat dem, men saknar min man med så fort jag är i från honom =( <3 Får pussa massor på han när jag kommer hem sen <3

Idag kom min mormor, morfar och mammas farmor hit med massa gott fika straxs efter att vi kommit, sen fick de bli en god kebab som mat ;) Yummi!
My har lekt hela dagen med sin bästis Lovisa, dom saknar varandra verkligen och har så roligt ihop men det är tur iaf att barnens mormor bor här så dom kan träffas ibland ändå <3

Ska snart ta min onda armvärk och gå och sova.
Jasmine, Tobias och Leon kommer hit och hälsar på i mon =) Sen blir det majbrasan vid gammla skolan här till kvällen med mammsen och barnen.

Ha en fin Valborg!



Lördag!

Idag så har vi gått på en skön prommis i solen här i Rättvik =) Snacka om att man saknat solen!
Sen har barnen lekt en massa både ute och inne.
Sen gjorde jag ungstekt falukorv, potatis och pepparrotssås, smakade riktigt bra ;)
Vi har handlat hem massa godis till kvällen och Tuva har åkt till sin mor eftersom dom ska till Grekland i möru.

Har iaf precis diskat och barnen är i väg till lekparken med Jörgen en sväng.
Blir bara massa mys med dem ikväll <3

Hoppas alla har en toppen helg! Imon far jag till mor min och stannar där tills tisdagen och så ska jag träffa bästa Jasmine och hennes lilla Leon <3 Åh så mysigt!!!

Bild från idag =) <3 <3




Fett & Flottigt!

Det har vart en lång vecka, har vart så sjukt trött, tidiga mornar, sena kvällar/nätter och ibland vakna nätter så även om jag inte arbetar nu så njuter jag av att helgen börjar nu! Långhelg dessutom! Barnen går inte i skolan förns onsdag nästa vecka ;) Och på sön-tis åker jag & barnen till min älskade mamma, ska bli mysigt <3
Jörgen är ledig under helgen med, så massa mys får det bli. Tuva åker till Grekland med sin mamma på söndag med.

Igår trodde jag att mina magsmärtor skulle ta död på mig! Hade sammandragningar och skit ont i magen från jag vaknade, och det höll i sig hela dagen, kvällen och natten med bara korta uppehåll.
Skit jobbigt! Och sura uppstötningar & kräktes en gång med, kan vara min tarmsjukdom, vi får se.
Städdag & tvättdag hade vi igår med, så skönt att ha de gjort =)
Idag tänkte jag sova när barnen var i skolan men hann inte så mkt mer än att slummra till en stund innan jag fick hämta My för hon hade ont i magen. Pluttan <3 Men hon sa ganska snart att de gick över så var inget allvarligt <3 =)
Sen diskat en massa, myst med My, hämtat Tuva & Theodor i skolan, inväntat mannen sen drog vi till Sibylla och käkade mat, flottigt som fan....va inge höjdar hamburgare tyckte jag, eftersom de var så mkt dressing som mer liknade majonäs i och massa fett och flott som bara rann ur burgaren...men men...va lite gott iaf, jag älskar ju skräpmat ;)
Handlat, nu är älsking ute med en som han är kontaktperson åt, jag har setat och ritat och målat en massa med barnen, sen blir det fredagsmys med hela familjen ;) Vi kör på glass & kolasås ikväll, mums =)

Ha en fin helg alla!

Kattungarna växer, en är mindre än den andra bara, men dom är såååå söta <3



Så har jag klickat hem 2 par nya ikonpluggar till öronen =) För lite presentpengar jag fick, så blir ingen töjning just nu iaf =)
Vill ha nå nytt nu än tunnlarna ett tag känner jag, kul att variera lite ;) Slänger upp bilder på dem när dom kommit sen.



Dessutom är jag i vecka 25 nu!! =) åh nu börjar tiden gå fort, vi var hos barnmorskan den 24:e och lyssnade på hjärtat, mätte magen och kollade vikten. Bara 15 veckor kvar nu tills vi blir 6 personer i familjen =) <3




Kalas & Bildbomb!

Ifredags så bakade jag bullar mest barnen var i skolan, sen på em vart det thaimat till mig och älskling och pizza till barnen, vi firade ju ändå att vi hade vart ett par i 6 månader =)
Sen skulle tjejerna och Jörgen i väg på Eric Saade konsert, dom var helt lyriska =) haha. Och jag och Theodor skulle ha mamma & son tid och gå på bio men eftersom det inte gick nån film som han ville se då så får vi ta det en annan dag, så istället fick det bli massa godis och hyra film. Megamind valde han ;) Va skönt att bara vara vi med, är så sällan så <3
Precis när Jörgen och tjejerna kom från konserten så hade Cindy börjat krysta så vi bar ner henne till lådan som vi gjort i ordning till henne så klappade jag henne massa och satt hos henne och strök henne på magen, och den sena kvällen så vart hon 2 barns mamma =) Den 20 april 2012, 2 små söta kattungar, svarta, en har vita tassar och vitt under haka och mage med, vad jag sett, kanske båda? Får kika senare vad det är för filurer =) Underbart söta är dom iaf och är så stolt över min Cindy Lou, och jag ska pyssla om henne massor eftersom hon inte har nån pappa till barnen som finns där ;) hehe snäll som man är ;)
Å så bestämde älskling sig för att bli blond med =)

Igår (lördag) kom mina nära och kära, mamma, Kjell, Oliver, Mormor & Morfar, Pappa, Tobias, Annica & Idun och Sebastian för att fira min 26 års dag & Tobbes 30 års dag i efterskott =) <3
Va så trevligt att ha alla här och fikat tyckte dom om och det gick åt så bara bra de ;)
Hade bakat bullar, sockerkakor och 2 tårtor sen hade Tobbe med massa kakor med =)
Så fick jag fina kort, pengar och ett presentkort på Fetto Tatto =D Gud va bra, precis vad jag ville ha! Nu ska jag bara tänka efter vad jag ska göra. Har några idér iaf, och ska göra på ett ben eftersom det verkligen behövs lite färg där =) Hade hoppats på innan sommarn men får se om de hinns med =)

När alla utom mamma, Kjell och Oliver åkt hem så bjöd mamma mig på thaimat =) <3 Gud så gott, trots att jag åt det dagen innan med ;) Sku faktiskt ärligt kunna leva på det, muuuums!
Så fixade vi mat åt barnen, fick hjälp av mamma och diska och sen vart de Fia spel, tv och lite godis innan dom också skulle åka hem.
Är så skönt att ha dem här <3 Saknar dem <3

Tack alla underbara för allt jag fått och att ni kom <3




Vad vore jag utan dina andetag?

Sitter och lyssnar på Kent-Utan dina andetag, min & Jörgens låt och jag blir glad och varm i hela kroppen när jag hör den, kommer alltid tänka på honom när jag hör den och den är så vacker och innehåller det jag vill säga honom hela livet <3

Vi har vart ett par officiellt i 6 månader idag, kärleken i mitt liv <3 Han och barnen är det bästa som nånsin hänt mig =)

Ska pussa massor på han när han slutar jobbet =) <3

Älskar dig för evigt Jörgen!




19 April

Idag tog jag och mannen och sov ett bra tag mest barnen var i skolan, skönt!
Sen var det fullt upp med handling, handlade nya hjälmar till Theodor och My för att dom behövde det, sen en keps till Theodor, mat, bakgrejor, massa till fikat på lördag, älskling köpte hårfärg (han ska bli blond) och så har vi gått promenad, gjort pannkakor, diskat och duschat barn. Jo och så köpte vi hörselskydd för i mon ska My, Tuva och Jörgen gå på Eric Saade konsert ;) Gud va tjejerna längtar! Hade vart kul att se deras glädje men jag ska istället mysa med min son och ta honom på bio så får vi egen tid sen slipper jag höga ljud för magen och stå länge =)

Nu först börjar kvällen bli lugn ;)
Har proppat i mig lite chips och cola och nu ska jag bara lata mig i soffan innan det blir sängen.
Jörgen jobbar 7-15 i mon, så jag som sjussar och hämtar barn i skolan <3

Kram alla!




Välkommen vår..IGEN.

Efter 2 dagar med regn, snö, slask och kyla så är våren och värmen här igen och jag hoppas den stannar nu!
Igår och idag har jag haft städdag så nu är allt klart iaf, gud så skönt, så slipper man sånt tråk under helgen med.
Till helgen kommer släktingarna på fika hit och ska fira mig och min bror =) Trevligt!

Barnen är ute och leker nu och jag lyssnar på massa härlig rockabilly efter en skön dusch =) Sen så ska Tuva till sin mamma vid fyra så tror jag ska ta en promenix med barnen och kanske gå till bibblan med, bara det onda kan släppa nångång.
Sen lite mat på det och annars blir det bara lugnt idag/ikväll.

Ha en fin dag alla <3



26 år idag

Ja tiden går, 26 år idag =) Har fått massa små söta paket av barnen i morse och frukost på sängen av älsklingen <3
Ska ha lite fika och firande här till helgen istället så släktingarna kan komma med =) <3

Vädret som är ute är ju minst sagt deprimerande =(
Så har sovit idag när barnen vart i skolan och duschat, sen hämtat dem och My har med en kompis hem med. Ska ta och ge dem mellis snart =)

Helgen har vart toppen, vi sov hos mamma fre-lör och var på Tobbes 30 års fest på lördagen, så trevligt!
Träffade mkt folk som man inte sett på länge, fick äta god tacos och bara ha det fint och lyssna på massa go rockabilly =) Brorsan FRIADE också till Annica! =D Åh vad roligt!!!! Massa grattis till er!! Ska bli så kul med bröllop sen med =)
Vi lämnade festen iaf vid 21.15 typ och hämtade barnen och rullade mot Rättvik igen =)

Lägger in lite bilder från helgen =) (Lördagen).




Det börjar bli tight nu =)

Var en ganska lugn och skön morgon i morse, förutom att kattfan har bajs i pälsen hela tiden, usch, hon är lös i magen, så hon har fått vara ute nu heeeela natta.
Så är hon riktigt höggravid nu ;) Får se när de kikar ut nå små knattar.
Bröt ihop igår på kattbajs och damm, och ont som fan hade jag efter en hel dag av städning.

Tog iaf och badade och duschade alla barnen i morse, sen har dom lekt och spelat dator, vi tog och lyxade till det med tacos till lunch och nu är barnen ute och leker =)

Sitter och tänker på hur mkt nya kläder jag skulle behöva för nu sitter inte kläderna bra, allt börjar sitta åt för hårt eller bli för smått, så det är inte många plagg jag har att välja på i garderoben just nu iaf :( Tråkigt i mon när man ska på fest och allt och har inget fint att ha på sig....suck.
Skulle verkligen behöva minst ett par till byxor, några linnen eller toppar, trosor och en till bh. Och gärna en tjocktröja med =) Sånna älskar jag att gå i.
Tror vi åker och sover över hos mami ikväll, jag, Jörgen och mina  två barn. Tuva ska till sin mamma.

Nu ropar disken på mig =)

My´s nya skivor kom på posten idag = Tok lycklig tjej =)






12 April

Grattis till min älskade storebror som fyller 30 år idag! =) Ska åka på hans 50/60 tals fest och fira han till helgen <3
Och grattis till bästa Jasmine och Tobbe som fick sin son igår <3 Längtar tills man får se och hålla den lilla krabaten =)

Sitter och lyssnar på Elvis Presley och funderar <3

Annars idag har det vart en sån där helt vanlig vardag, lite väl dryg ;)
Har städat hela lägenheten iaf, diskat, fixat mat, fick bli ungstekt falukorv, potatis och pepparrotssås idag, gott som bara den =) Tvättat och vikt tvätt och gått till bibblan med barnen =)
Skönt att ha allt gjort nu men fy satan så jädra ont jag har, är praktiskt taget orörlig och jag kan knappt gå =( Måste vara foglossning?
Det har låst sig i min svank nu, smärtsamt...
Ska bara ta det lugnt sen när barnen lagt sig, karln jobbar till 21.30 ikväll med.

Lägger upp en bild från bibblan idag, så ser ni barnens nya fina jackor med =) Perfekta på våren och vattentäta med =)

Ha det så bra alla <3







Regn, regn, regn...

Är så himla deprimerande väder ute, regn och grått...bläää...
Idag kom en gubbe och väckte mig med som skulle börja fixa med ett av våra badrum, hatar när det kommer folk innan man fått på sig riktiga kläder och gjort sig i ordning, men men =)
Är allmänt trött, yr och slut och svettas...=( Ska försöka kolla upp mitt järnvärde idag, oftast behöver man ju tillskott av det från v 20.
Och jag går in i vecka 23 i morgon =) Gud va fort det går. Älskar att känna han sparka där inne och växa, älskade lilla gubben <3

Har iaf nyss lunchat med barnen och diskat, väntar på att mannen ska komma hem sen ska jag på ett möte om att bli kontaktperson, sen blir de ner på samhället och köpa regnkläder och gympaskor till barnen.

Kram så länge!



Älskade barn <3

Inte mkt till sömn blev det inatt, men en dusch gjorde så man vaknade till iaf =)
Sen var det disk och dammsuga innan vi drog till Hofors för att hämta hem mina små älsklingar <3 Helt underbart att ha dem hemma igen, har verkligen saknat dem varje sekund <3
Så vi har lekt, My har trollat för mig, sen hjälpte jag henne att skicka efter 2 eric saade skivor som hon samlat ihop till =) Barnen har badat och duschat, vi har ätit och haft chips mys, kramats en hel massa och barnen visade att dom hade gjort så fina presenter till mig som jag ska få när jag fyller år <3 Älskade ungar <3 Sen vart det massage innan dom skulle sova.

Älskar er nå så fruktansvärt mkt Theodor och My <3

Nu blir det nattmacka för mig sen får de nog bli sängen =)

Kram!

Här kommer en bild på trolleri damen =) Och en från förut på Theodor <3




Påsk middag!

Idag när jag vaknade hade jag döds ont i ryggen, så låg kvar till strax efter tio i sängen och snoozade ;)
Sen upp och slänga i hop en sockerkaka, duscha, diska, sen kom min storebror, hans sambo och lilla Idun på besök <3
Gosade och bar på Idun då fick hon syn på min septumpiercing och fick tag i den, haha som tur va drog hon inte nå hårt och släppte fort =)
Sen när dom åkt drog jag på mig lite smink och åkte till min mormor & morfar i Blge där det var påskmiddag för släkten, min älskling jobbar dygn så han är inte hemma förns i mon em =( Gud va tomt det är utan han och barnen....kan höra en knappnål falla här hemma, på dagen går det ju att ordna med go rockabilly musik iaf ;)
Är iaf proppmätt och va jätte kul att träffa alla och mammsen och dom, och god mat och gott fika efteråt =)
Kunde inte bestämma om jag sku sova hos mamma eller inte men åkte hem eftersom katten var inne, får sova hos mamma en annan dag, om inte annat så ska jag och barnen vara där under sista april iaf, då åker vi nog på sön fm redan och stannar till tisdagen =) <3 Blir mysigt!

Nu ska jag bara kika lite film och lata mig innan jag ska inta sängen, är så himla tråkigt att somna ensam bara =( Jag som älskade det förut och hatade att sova brevid nån, hahaha. Men nu är det andra bullar, jag vill inte vara utan Jörgen <3
Slänger ut några bilder från idag =)

Kram alla!


Vecka 22 är jag i nu =) <3



On the road again

Idag är det långfredag, vaknade av en jävla huvudvärk, så fick alvedon och frukost på sängen av min älskling <3 Han är så omtänksam <3
Sen tog jag en dusch och gjorde mig och barnen klara sen var det dags att åka.. åkte först och hämtade Jasmine i Borlänge som skulle va lite sällskap under resan, sen till mamma och åt lite mat i Gustafs och lämna min lillebror som sovit hos oss i 2 nätter , innan vi for till Sala för att lämna barnen till deras far, dom ska vara hos sin farmor ända tills tisdag <3 Saknar dem redan <3 Men jag ska passa på att vila, vila, vila hoppas jag =)
Sen drog vi direkt till Säter och käkade pizza och snackade skit, jag och Jasmine =) Vidare till mamma igen och snacka lite sen började jag hemfärden mot Rättvik igen.
Minst 30 mil har jag kört idag och det känns i min rumpa och rygg vill jag lova och trött är jag....gääääsp!
Är så tomt här hemma. Men mannen kommer iaf hem från jobbet 22.30, då ska jag mysa massor med honom <3
Har inga planer alls för resten av helgen, mannen ska jobba och jag får väl röja här hemma.

Ha en fin kväll & helg alla <3



Påsk!

Är så sjukt trött hela tiden och vart det extra mkt dom sista dagarna. Va väl inge ovanligt tänker ni ;) Men jo mer än nånsin.
Somnat hela tiden och gäspar och ögonen svider.
Igår va en trevlig dag, mamma och gänget kom hit och vi bjöd dem på påskbord =) Gott och trevligt vart det, vart prinskorv, köttbullar, ägg, smörgås, potatis, sill, janssons, påskmust m.m. mums =) Min lillebror kikade också förbi en sväng =) <3
Sen vart det en lång kväll, har min minsta lillebror här med som ska sova här tills imon <3

Imorse va det upp tidigt igen, Jörgen skulle jobba och jag ta barnen till skolan, lillebror är hemma med mig, så får se vad vi ska ta och hitta på.
Annars blir det nog en ganska lugn dag idag, barnen ska nog gå påsk kärringar, My och Tuva tjuvstartade redan igår ;) Men dom fick mkt pengar och godis, sötungar <3

Kram & Glad Påsk!




Snö =(

Där fick jag för att jag utalde mig om att våren äntligen var här, har vart kallt och snö och hagel ett par dagar nu =( Blääää! Hoppas det försvinner snart iaf!

Igår var det storstädning för hela slanten, diskade, piskade mattor, dammade, gjorde rent toaletter, handfat och badkar, dammsög och skurade.
Sen var jag heeelt slut och satan va det kändes i ryggen.
Men hjärtat fixade lasange mest jag stod i duschen, sen duschade barnen och efter det blev det att kika på Familjen Annorlunda =)
När barnen var lagda och hade somnat så fick jag ryggmassage, dock så börjar de bli obehagligt när man ska sitta och få den, för gör nästan mer ont då..
Sen smörjer vi mage och bröst varje kväll med en havandeskapsolja som är bra både mot bristningar och att de kliar, så är det mysigt med. I vilket fall som helst så syntes barnets sparkar oxh rörelser tydligt utanpå magen! =) Gud va mysigt <3 Måste ha växt mkt på sistone för nu börjar det bli sparkar och inte några puffar längre =)

Ska snart ta en dusch sen iväg till säter och lämna in papper och mina nycklar, sen vidare till gyn i borlänge =/ Dom ska kolla upp mina cellförändringar.
Usch gillas inte...

Men kanske hörs senare =)

Kram!



Flyttstädning

Helgen har vart så där. Men vart iaf fredagsmys med barnen och så, lördag bestod av flyttstädning i Gustafs, så sjukt tråkigt och drygt så jag ville bara sätta mig och böla, och magen tog i överallt och hur mkt man än gnodde och fixa så tyckte jag ändå de fanns skit kvar.
Imon är besiktning och jag väntar på domen...tror jag kommer få ersätta en del som är slitet och så men de visar sig..
Men var iaf mysigt att träffa mamma och dom under våra matpauser, blev bjudna på mat där 2 ggr under dagen och smörgås och kaffe =) Blev saltsill, potatis och löksås sen pizza till kvällen, mums <3 Underbara mamma <3
Sen kom vi hem sent, hämtade Tuva, hyrde film som vi lovat Theodor, Kung Fu Panda 2 blev det =) Underbart var det att få duscha när man kom hem med.
Så massa godis på de.

Annars så har det vart si och så hade kunnat vart bättre men men...

Här är bild på barnens skor vi köpte föressten, men nu är dom ju använda en del ;)




RSS 2.0