<3 Sixx am <3

There´s no need to be ashamed, Cause they don´t even know you, All they see is scars, They don´t see the angel living in your heart...Let them find the real you Buried deep within, Let them know with all you´ve got, that you are not your skin. //♥ Sixx am-Skin. ♥
 

Sitter och lyssnar på Sixx am, så bra <3 Nikki Sixx kan verkligen det där med att skriva låtar och bra texter, som handlar om något, som berör och betyder.
Det är svårt att förstå att han lever idag med tanke på allt han vart med om...han är hur som helst en stor idol för mig.
 
Igår var vi på spec mvc i Falun och fick se bebis på ultraljud, hade en barsk och sur barnmorska och en allmänt dålig dag, men att se honom och höra att allt såg bra ut och att han mådde bra värmde mammahjärtat <3
Hon gjorde viktuppskattning på lillgubben till 3950 gram, + eller - 10% =) Jag tror han väger över fyra kilo jag ;)

Längtar nå så fruktansvärt efter honom och nu börjar det bli jobbigt att gå över tiden...jag är på +13 idag....vi ska tillbaka på spec mvc på torsdag för en ny bedömmning då är jag i vecka 42+0 =/ Jag hoppas han vill komma före det och jag hoppas på att slippa bli igångsatt sen...
 
Sen var vi iaf förbi mamma och käkade köttfärsås och spagetti, träffade också min mormor och morfar <3
 
Idag har jag försökt vilat men bara blivit störd av rörmokarna som är här och springer. Jag är så sjukt trött på dem nu jag är sjukt trött på att städa efter dem hela tiden, nu vill jag bara ha lugn och ro och att bebis ska komma <3
Barnen kommer snart hem från skolan så då ska jag duscha Tuva sen ska jag städa badrummen och duscha själv.
Så får vi se vad som händer sen, älskling slutar kl 15.
 
Kram på er!



BF+10

Idag är jag inne på +10 dagen, tror någon har det bra i magen ;) Men jag har gissat på +12. Trodde det var i mon sön, men det är ju på måndag de =) sön, mån el tis kommer han, det är jag säker på ;) <3
 
Igår så städade vi hela lägenheten, gud så jobbigt det var och vilka hemska foglossningssmärtor man får på köpet..
Vart iaf grymt besviken när vi har fått lovat att badrummet skulle vara klart här tors el fre, sen kom rörmokaren igår tio i fyra och sa att nej, jag kommer på måndag igen för jag måste täta ett hål i taket och skruva fast några saker, och toan kan ni inte använda för den är limmad....
SUCK! Där står badrummet ofärdigt och skitigt!!!!! Hade velat ha städat och gjort fint till bebisen kommer och slippa ha hit rörmokaren igen som springer runt och lortar ner....gah!
 
Älskling gjorde sin första dag efter semester på jobbet igår, jobbigt att vara utan han, vi trodde ju att han skulle va föräldraledig vid den här tiden och slippa gå tillbaka till jobbet ;) Så hela helgen jobbar han och jag är hemma med de 3 små grisarna =)  <3<3<3 eller fyra med bebis också ;) <3.
Vi tog iaf och myste med glass & chokladsås igår, fick bli det istället för massa chips =)
 
Tråkväder är det ute idag med, vet inte alls vad vi ska hitta på, barnen myser i soffan till en film nu iaf, jag har diskat och ska snart ta en dusch.
Sen på em åker vi till gustafs en sväng och långmora, barnen vill träffa sin farmor och pappa mest dom är där.
 
Ha en bra lördag alla!



<3 10 månader <3

Igår hade jag och hjärtat vart ett par i 10 månader <3
Älskar dig så mkt gubben, finns ingen som du <3 Vill aldrig vara utan dig! Ett långt och lyckligt liv ska vi ha =) <3
 
Annars igår så gjorde jag rent badrummet nere, hantverkarna var här och började med badrummet uppe. Känns bra att de blir gjort, men så dålig tajming med tanke på att värkarna kan komma när som helst...men men...tors eller fre kanske det är klart om vi har tur. Vill hinna städa lägenheten innan det blir förlossningen =) Och det är ingen ide nu när dom är här och stökar och springer....
 
Sen när barnen slutat sin första skoldag så åkte vi alla till kupolen, vart donken mat sen handla lite kläder och väskor och sånt som barnen behövde.
Sen åkte vi hem och barnen var duschade och hade ätit kl 20 då vi la dem, och vid 21-22 så sov alla och det var tyst i lägenheten, skönt, undrar när de hände sist? ;) Haha har blitt sena kvällar och sovmorgonar under sommarlovet =) Och så ska de väl få va, men nu är vardagen här igen ;)
 
Tråkväder idag men älskling har hunnit med att rensa lite i förrådet och vart till tippen med en hel del.
Sen har vi vart ute gått en prommis och kikat på en cykel som vi tänkte köpa i 7 års present till My, då hon faktiskt inte har nån cykel.
Käkade köttfärsås & spagetti till middag och kladdkaka och vispgrädde till efterrätt ;) Mmmmums!
 
Nu ska Tuva till sin mamma och jag ska snart ge barnen kvällsfika innan vi ska köra igång med läggning igen sen blir det tv för mig och hjärtat =)
 
Och lilla hjärtat i magen ligger och har det bra där än så länge =) Men har iaf haft rejält tryck neråt och mått lite halvtaskigt idag så får hoppas att det kan bero på att det närmar sig =)
 
Ha en bra kväll!
 



Vardag igen.

Då var vi tillbaka i vardagen igen efter ett långt och skönt sommarlov tillsammans <3
Idag började My i första klass! Lilla gumman <3 Och Theodor & Tuva i 3:an, herregud vad åren går fort!!! Älskade barn <3
 
Imorse kom rörmokaren och började fixa i badrummet, 3 dagar ska dom hålla på att fixa till vårt badrum, men tajmingen är så dålig när värkarna kan sätta igång när som helst och det ser ut som ett bombnedslag nu och skitigt blir det när dom kutar runt med skor inne och ställer badrumssaker överallt.
Suck! Jaja, hoppas bebis stannar inne 3 dagar till minst då så man hinner städa och göra fint innan vi far till förlossningen.
Är ju så mkt skönare att komma hem till ett rent och fint hem än världens röra...
5:e dagen över tiden idag iaf =) Lillplutten <3
 
Ska iaf rengöra badrummet nere så ta en dusch, sen åker vi till kupolen en sväng idag, det behövs stövlar och grejer till barnen, så dags att fixa de nu när skolorna kört igång igen =)
Dom ska även få äta på mc donalds som Tuva gärna ville att vi skulle göra hela familjen =)
 
Sen blir det hem i skaplig tid, barnen ska duschas och läggas i tid, för ikväll lär dom då vara trötta =)
 
Ha en bra dag alla!
 
 



<3 6 år av saknad <3

19 Augusti har kommit igen och nu är det 6 år sedan min bror lämnade oss i stor sorg och saknad =( <3 Vi undrar och frågar oss fortfarande varför men vi kommer aldrig få svar på den frågan.
Saknar han så, en underbar bror, morbror och son <3
Älskar dig Emil och hoppas vi ses sen när min tid här är ute.
Hoppas du vakar över oss alla <3
 
*Kramar*
 
Vår son ska iaf få heta Emil i mellannamn, det har jag tänkt ända från början när vi fick veta.
Jag och Jörgen väljer ett mellan namn var och tilltalsnamnet tillsammans, så hans mellan namn kommer iaf att vara Emil & Lo <3
 
Annars idag så blir det ganska lugnt, 2 av Jörgens kompisar kommer på kaffe, Tuva kommer hit ikväll efter en helg med sin mamma och camping och i morgon börjar skolorna igen, gud va sommarn gick fort. Har varit så skönt att vart ledig med barnen och att dom har kunnat vara hemma hela sommaren <3 Kommer bli en rejäl omställning nu känner jag =) Men att hösten kommer gör mig inget för nu väntar vi vår lilla son som kan komma närsomhelst. Ska bli så underbart! Är 4 dagar över tiden idag. Hoppas på att slippa gå över 16 eller 14 dagar som med dom andra iaf.
 
Nu får det bli att diska lite sen ta en dusch!
 
Ha det!
 
Vår Emil <3
 
 
 
 
 



BF+3

Igår var vi till mamma och hälsade på, va så mysigt att komma dit igen och träffa dem, sen hade hon bakat kladdkaka som jag önskat =) Mums! Och så blev vi bjudna på jätte god köttfärslimpa, potatis, morötter, lingonsylt och sås, smakade ljuvligt, också ett önskemål från mig ;) haha.
Så kunde barnen leka med sina bästa kompisar där och vi vuxna hade trevligt och skrattade och pratade och så kom min mormor & morfar förbi med <3
På hemvägen fick barnen en varsin happy meal istället för att vi inte han med nå fredagsmys, sen var dom hungriga, sen åkte vi till min älskade bror, fick va lite ensam där vid graven och prata lite med honom och skänka honom några fina tankar <3
På söndag är det 6 år sedan han lämnade oss =( <3
*Saknar dig så Emil*
 
Bebisen ska iaf få ha Emil som 1 av sina mellannamn <3 Det var en självklarhet för mig <3
 
Efter vi vart vid graven så blev det att handla på Ica Maxi, lite nödvändigheter som behövs.
Sen hemmåt.
 
Idag har det vart en riktig trök dag, grått och regningt ute och man får inte lust att göra nåntong =( Pappa och Erland kom iaf förbi på en kaffe, sen har vi lagat mat, diskat, dammsugit och duschat.
Barnen är med Jörgen i tvätthallen och tvättar bilen, dom kommer väl snart och då ska jag börja med middagen, är tok hungrig =) Får bli fiskgratäng som innehåller cream fraice, senap, hackad persilja, vitlök, salt, peppar och västerbottenost, MUMS! Så potatis till det =)
Så ska barnen få duscha med, sen blir det lördagsmys med godis och tv =)
 
Är 3:e dagen över tiden nu, vill så gärna träffa bebisen och att han ska komma till vår familj nu! Men han verkar ha det så bra där inne att han tänkt stanna ett par dagar till ;) <3
Vi längtar efter dig iaf lilla gubben <3
 
Ha en fin lördag alla!
 
 



<3 Beräknad förlossning <3

Så var dagen här som vi väntat på så läääänge. 15/8-12 <3 =) Beräknad förlossnings dag är här, men inget har hänt ännu och det trodde jag inte heller ;) Men är så skönt att det inte finns något att räkna ner mera, nu är alla månader/veckor/dagar räknade, nu kan vi bara vänta på att bebisen ska bli redo att komma ut <3 Han är mer än välkommen nu ;)
Det enda som jag känner är att jag har rätt starka sammandragningar, dom gör inte ont, men trycker och spänner ordentligt neråt. Känner så tydligt när det kommer en och magen är stenhård och står rätt ut =)
En förberedelse för bebisen som pressar sig neråt mer och mer.

Annars idag så har vi städat och tvättat lite, bebiskläderna från ellos kom idag med så dom är tvättade och hänger nu på tork =) Så fick det bli ugnstekt falukorv, potatis och vitsås. Gott det ;)
Gått en kvällsprommis och duschat barn, nu ska My få sova i Theodors rum i natt, får se hur det går =) Men dom har velat så länge så då fick dom göra det nu när ändå inte Tuva är hemma.
 
Nu ska jag och mina svullna, onda fötter lägga oss i soffan och glo lite tv =)
 
Ha en bra kväll folk!
 



Mvc

Idag var vi till BM, förhoppningsvis för sista gången, men det tvivlar jag på ;)
Allt var iaf bra.
Theodor fick hjälpa bm att mäta och så fick han hålla hjärtmaskinen och lyssna på bebisen! =) Min duktiga kille, han tyckte nog det var jätte häftigt =) Eller mätningen sen hjälpte både My och Theodor till med =) Det är så roligt att barnen är nyfikna och engagerade <3
Mitt blodtryck låg på 130/80 och magmåttet var 37 cm.
Läste min dagbok från jag väntade Theodor och samma dag som jag var i idag, alltså 39+5 läste jag om i dagboken, då hade jag också vart hos bm och haft exakt samma magmått =) 37 cm, häftigt! Ännu häftigare när Theodor var själv med och mätte, och att han låg däri och blev mätt för 9 år sen ;) haha <3
Vi fick iaf en tid igen nästa torsdag, om ca 9 dagar, hoppas verkligen inte jag behöver gå dit då, utan att vi har vår lilla prins här då <3 =)
Beräknad förlossning är iaf i mon <3 15/8-12 <3 Men jag tror inte att särskillt många barn födds på bf, men då är iaf alla månader/veckor/dagar räknade, då går man in på övertid och bebisen kan komma när som helst, när man minst anar =)
 
Annars så har vi städat idag, eller ja vi håller på för fullt. Har vart lite utdraget över hela dagen, dryyygt....gillar inte att städa hela dagarna, hinner inget annat, men vi har satt upp lite tavlor, städat under trappen och rensat lite kartonger och så med, så har vart massa annat också.
 
Ska ta och slänga ihop lite köttbullar & makaroner nu, snabbt och enkelt när man städar. Så är det dammsugningen kvar som älsklingen håller på med nu, sen disk och skura golv, sen ska vi duscha, sen kanske vi hinner med en kvällsprommis med =)
 
Sov som vanligt skitdåligt inatt, är först framåt morgon timmarna jag kan somna ett tag när jag är så trött att jag bara däckar, annars vrider jag och vänder och får ont och dåligt med luft.
Så ska bli skönt att sova sen.
 
Kram så länge!!



Klibbigt!

Usch vilken äcklig värme det vart idag, är allides kvavt och luften står still, bläää...blev iaf att diska och städa badrummen idag efter frukost, sen en lång dusch på det!
Ska städa resten tillsammans i morgon, Jörgen brukar numera få dammsuga då jag får så jävla ont av det i ryggen och bäckenet.
Annars så har barnen och Jörgen vart i väg till Siljan och badat, detta fick nog bli sista gången ute för i år, är ju inget toppväder och inte så varmt i vattnet längre.
Jag försökte att sova när dom var borta men det var rent ut sagt omöjligt, för varmt, så varmt att kläderna klistrar sig på kroppen....huuuua...
Sov så himla dåligt inatt, fast det är ju inge ovanligt numera, somnar inte förns 2-2.30 sen vaknar hela tiden, är extremt lättväckt, kissnödig och hittar ingen sovställning som är bekväm, sover på en sida nätterna igenom när jag inte vaknar och vrider och vänder.
Och det medför massa ont i rygg och nacke. Vaknade inatt vid 4.30 med världens magvärk, tänkte om de nästan var nått på G men det släppte och jag somnade om till slut.
Nu är barnen duschade också och vi ska fixa lite mat.
I brist på fantasi och hungriga barn så blir det strips och grillkorv här hemma. Ingen topp middag direkt =/
Sen får det bli en promenad.
 
Slänger in ett kort på min fina man <3 Älskar han så <3 Och han är så underbar mot mig hela tiden, trots mina hormoner som svänger hit och dit och allt =) <3

Älskar dig så Jörgen, livet vore inte detsamma utan dig <3
 



Sammandragningar

Igår vart det ute mat på em på Sibylla för vi hade lite rabatt och kuponger där, men fy vad jag ångrar det, jävla sunkigt ställe. As skitigt inne, fågelfjädrar över golvet, lort och skräp. Va som att sitta på en skitig toa och käka, så jag med min bacillskräck, tillråga på det så smakade maten skit. Stripsen var dränkta i flott så blev som en hinna i munnen bara och hamburgarn var kall i mitten, torr och smakade skit! Blä, aldrig mer mat där för min del, har aldrig gillat sibylla mat för den delen heller.
En bra sak var iaf att vi träffade min bror med flickvän och hans kompisar där =) Dom skulle käka sen vidare till älvdalen på crusing =) Blev paff när han kom intraskandes där ;)

Sen vart det prommis och sen stranden så barnen fick leka och bada och härja av sig lite, innan vi åkte hem och duscha dem, åt kvällsfika och sen lördagsgodis och mys vid tv:n =)
 
Idag har det vart en seeg dag, har i stort sett inte gjort nånting, men är så varmt och kvavt att jag blir svettig av att bara röra mig, blää...när man är höggravid är det faktiskt helt okej att klaga på värmen ;) haha.
Har under de senaste dagarna börjat lagt märke till mina sammandragningar iaf. Magen blir stenhård och som en strut nästan, tung och spänd =) Idag kom det ett par ggr med ca 20-25 min mellanrum, har säkert haft sammandragningar tidigare med, men inte lagt märke till dem förns nu, det är nu det är tydligt ;)
Men ont gör dom iaf inte, vill inbilla mig att det är ett tecken på att förlossningen inte är så långt bort, men samtidigt känns det som en evighet....eftersom jag gått över så länge med de andra så förväntar jag mig inget annat nu heller =/
 
Har iaf satt igång med kyckling i ugnen, som är kycklingfile, cream fraicé, senap, vitpeppar, sallt, curry, pressad vitlök i och ev lite mjölk som man blandar i hop sen slänger på lite ost och in i ugnen en timme, eller tills köttet är klart. Blir kanon gott! Och för er som inte gillar senap, så smakar de inte ens det, då har jag ändå i ett par matskedar. Så testa, sen med ris eller pasta till, mums!
Här blir det ris till, men mest "grytan" puttrar i spisen så ska vi gå en kvällsprommis.
 
Kram alla!
 
 



Vecka 40 (39+1)

Här kommer en bild på mig och magen =) Är nu gravid i Vecka 40, (39+1) <3 Det är bara 5 dagar till BF, längtar så efter lilla sötnosen <3
Känns dock som tiden står stilla ibland, nästan så man räknar timmar, haha..
 
Älskade barn därinne <3
 
Idag blir det fredagsmys med hela familjen, Tuva kom hit idag med, så nu är vi alla samlade, bara liten som fattas, fast han är ju här ändå ;) <3
 
Klickade hem mer bebiskläder igår från Ellos, så nu har vi nog så han klarar sig, iaf med kläder i stlk 56 =) Så ingen får köpa små kläder till oss när han kommer, då får ni köpa från stlk 68 eller nått ;)
 
Kram & trevlig helg allisammans ;)
 



Tacos!!!

Vart ändrade planer och det fick bli tacos igår istället ;) Och mkt blev det så det fick bli kvällsmat med och lunch idag med får det bli, haha, tur det är så gott iaf =)
Vi tog oss en prommis på kvällen, barnen ville visa saker dom önskar sig på leksaksaffären med, sen blev det Bibblan så dom fick låna hem böcker.
Märkte där hur irriterad jag kan bli på folk som inte gjort mig något, men som jag bara stör mig på haha, just nu som gravid, svettades som en tok gjorde jag med, får skylla på hormonerna.
Sen åkte Jörgen & Theodor och fiskade och var borta flera timmar, ingen napp men glada ändå =) Skönt för grabbarna att få lite egen tid kan jag tro =) Och att Theodor får göra lite saker han tycker är roligt <3
 
Inatt blev det inte mkt sömn heller, kom isäng först halv tre då vi setat och kikat på soa, sen vaknade Theodor på natten, sen igen vid kvart i sju, och han hade sina magproblem igen =( Usch vad jag lider med honom och önskar jag kunde ta bort det, min lilla gubbe <3
Så har jag kämpat med att få upp trötta My nu =) Jörgen sover och ska få göra det ett tag nu, så kan jag lägga mig en stund sen.
Jag är i behov av massor av sömn nu känner jag, skulle inte ha nått problem med att sova ett helt dygn känns det som.

Fint väder idag och tror barnen ska få bada lite i siljan, får passa på nu, snart är väl denna badsäsong över =)
Går in i vecka 40 idag <3 Sista veckan nu innan bf som är om bara 6 dagar =) <3 Åh vad spännande det börjar bli!!! Längtar så efter lillen <3
Har haft ett tryck neråt och brännande känsla, men några har sagt till mig att det känns så när bebisen borrar ner huvudet i mellan åt.
Han var ju inte heller fixerad sist hos bm, men det kan dom ju göra först när dom ska födas med, iaf när man är omföderska =) Längtar hur som helst efter dig bebis! <3
Vi kikade hur det skulle se ut med bebisens sovplats i sängen med igår, det är en snuggle nest heter det och den är bra för att ge bebisen sitt eget utrymme men ändå vara nära, det blir inte för varmt åt den och man kan inte rulla på den, inte för att jag skulle göra det, det där har man i mammakroppen, men ändå, så finns en liten söt nattlampa inbyggt i den med som lyser svagt men bra när man ska ta upp och amma om natten =)
My lånade ut sin docka så vi kunde testa hur det såg ut ;) haha <3 Sötnos gumman <3
 
Ska verkligen försöka ta kort idag och lägga in, måååste!!! =)
 
Kram alla!
 



Mys dag

Igår var det riktigt skit väder och vi bestämde oss för att åka hem till mamma och hälsa på. Hon bjöd på super god mat (önskad från mig ;) ) Saltsill, potatis och löksås, åh måste va det godaste som finns!! =)
Så fika och glass. Va mysigt att få träffa dem igen, och Theodor kunde leka en stund med Axel och My med Lovisa, så det var en bra dag.
Sen svängde vi förbi maxi på hemvägen, Theodor och Tuva behövde gummistövlar, men fanns ej i Theos stlk så vi får fixa åt han sen, innan skolan iaf, kan ju behövas då =)
Vi köpte även en bok som vi ska skriva lite i om hur jag och Jörgen träffades och om denna graviditet så kan "bebisen" läsa det sen när han blir äldre =) Som en liten gravid dagbok fast lite mer sammanfattad <3

På kvällen när barnen lagt sig så myste jag och Jörgen ner oss i soffan med lite chips, cola och kikade på några SOA avsnitt, vi hittade på skivan med säsong 2 här =) Vill jätte gärna ha de andra säsongerna med!!! Nån som har eller kan bränna??
 
Är förövrigt sjukt trött, sover mkt, men antar att det är nån sorts laddning för att man ska orka med förlossning och vakna nätter snart ;)
 
Idag är det tvätt dag, jag har diskat och ska ta och hoppa in i duschen, sen blir det lunch, får bli spagetti och köttfärsås =) Sen i väg ut och gå och förbi bibblan och låna lite böcker.
Är inget toppväder idag heller men det regnar iaf inte, sen är jag bara glad över om det är lite mulet och svalt ute ;)
 
Är 7 dagar kvar till BF idag <3 En vecka <3 Åh vad jag längtar efter dig lilla gubben, allt är klart, det är bara du som fattas nu <3
Imon går jag in i vecka 40 <3 Sista veckan =) Fast jag om nån vet ju att man kan lika gärna få gå till vecka 42-43 med ;) Men hoppas lillen vill komma ut till oss lite tidigare. Här kommer en fin dikt till dig lilla hjärtat som jag fann på internet <3
 
”Lilla du där inne
Jag undrar så vem du är
Att jag vet så lite om dig
Fast du redan är här

Är det dina tår jag känner?
Är det ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant
att du har ögon och naglar
och en mage att pussa på?

Jag vet så lite om dig
Fast du redan är här
Men jag älskar dig som tokig
vem du än är… ”
 
//Ha en fin dag nu alla!
 
 



Helgen

Igår (lördag) så blev det prommis, lek och lördagsmys med barnen och man <3 Vi tog det ganska lungt förutom lite dammsugning =)
 
Söndag idag och vi sov länge allihopa! vart helt shockad när vi vaknade vid 10.30 och då sov My fortfarande. Inte bra, får se när den lilla tösen kommer somna ikväll då =/
Men vi åt en god frukost, jag älskar tomatmackor, och så oboy till det, blir oftast både morgon och kväll här för mig ;)
Har annars städad badrummen idag, mannen tvättar, vi har käkat pannkaka och bara myst, så tänkte jag att de skulle både bli prommis och badning nu på em, men så kom de där förbaskade regnet och fult väder =( Hade vart perfekt för barnen att få härja av sig lite med.
Får se vad vi hittar på annars.

Kan ju hoppas att solen kommer tillbaka, helst nu ganska omgående.
 
Jörgen har monterat in basen och babyskyddet i bilen =) Känns så nära nu, 10 dagar kvar till BF. Spännande att han kan komma lika gärna idag som om 3 veckor.
 
Vill verkligen träffa honom nu och pussa på han och bara mysa <3 Älskade lilla hjärtat därinne <3
 
Kram alla!
 



Sommar och sol =)

Igår var det inge vidare väder, Jörgen tvättade och grejade så jag och barnen åkte hem till min mor några timmar och hade det mysigt.
Åt mat, fikade och pratade så fick jag massage med =)
Beställde också hem lite från shock, bla en väska till mig, barnen fick örhängen och mamma beställde ett läppstift ;)
Och så shoppade älskling hem lite prylar från apoteket som kommer att behövas på bb och efter =)
Gick in i vecka 39 och har inte tatt nå magkort än, skärpning på mig! Får försöka ikväll =)
 
 
Idag var det besök hos bm och bebisen har inte fixerat sig ännu, men han låg väldigt långt ner sa hon =) Så antar att det är det som känns när jag går och rör mig, ont gör de! =)
<3 12 dagar till BF <3
 
Sen var det hem och fixa lunch, fick bli potatisbullar, blodpudding, bacon och lingonsylt, det är fint det ;)
Sen åkte barnen och mannen och fiskade och jag åkte till tågstationen för att möta upp Jasmine och Leon som var här i nån timme och vi myste på samhället, tittade på bilarna, käkade glass och snackade =) <3 Kul att träffa dem <3 Hoppas på att min lillkille i magen har kommit ut tills nästa gång vi ses =) <3
Jamsine har gissat på den 13:e och Jörgen på den 18:e. Jag själv vågar inte tro nånting eftersom jag gått över 16 och 14 dagar med de andra =/ Hoppas verkligen jag slipper de denna gång.
 
Nu är jag iaf tillbaka hemma och så skönt att komma in för värmen tog nästan knäcken på mig! Är trött av att ha gått och vart i solen, så jag ska vila lite nu, barnen och Jörgen drog och badade, jag pallar inte att sitta där i värmen utan att få bada...
Så kanske min momor & morfar sku kika förbi en sväng =)
 
Ha en fin dag!
 
 



Äntligen Augusti <3

Igår var mamma och gänget hit, jätte trevligt! Vi var och kikade på crusingen, barnen och Jörgen åkte trampbåt i siljan och vi käkade pizza och hade det mysigt! <3

Har också haft ett rejält tryck neråt sen igår och det känns som man har ett bowlingklot som ligger och skaver och trycker. Antar att bebisen har fixerat sig nu äntligen, eller iaf håller på för det är lika idag =)
Och äntligen är Augusti här och det är 14 dagar kvar till BF <3 Känns underbart, vi har längtat så och snart är vi i mååål =) Och har våran underbara son hos oss <3
Känns ganska overkligt att man ska ha en liten en i huset igen =) Haha, men så underbart.

Ska försöka ta kort på magen ikväll =) Är sista dagen i vecka 38 idag så imorgon går jag in i vecka 39 (38+0).
 
Har idag annars dammsugit och plockat här hemma, älskling gör klart bilen och så ska han montera i bilbarnstolen =) Sen ska vi handla lite, blir lite shopping på apoteket, bla amningsinlägg, parfymfri deo och lotion, stora bindor och havandeskapsolja så vi kan smörja magen lite nu på slutet =)
Sånt som man behöver ha inför en förlossning.
Sen så blir det bad i Siljan idag & kika på rääägerbilarna ;)
 
Hoppas ni får en fin dag.
 
Kram!
 
 



RSS 2.0