Nyår!

Nyårsafton idag, har haft nackspärr sen igår och är ganska handikappad, var mer igår.
Jörgen gick upp med barnen och fixade frukost så jag fick ligga och sussa till halv tolv! =) Underbar han är <3
Sånt som man uppskattar.
Sen skulle han jobba och jag duschade, Theodor & My åkte iväg med sin mormor och köpte smällare och raketer och jag var hemma med Tuva och fixade middagen =) Knyten som består av smördeg, fläskfile, vitlök, ost och svampstuvning och till det blev det hasselbakspotatis och rödvinsås =) Mumsigt!!
Nu ska jag snart ta och diska sen blir det mys i soffan med alla barnen och massa godis =)
Ikväll kommer hjärtat hem igen och vi ska skjuta raketer och släppa upp sånna där vita ballonger med ljus i.

Tror detta år blir ett bra år, mkt som kommer att hända i vår närmaste framtid och jag ser så i fram i mot det.

Så Gott nytt år på er alla!!



Sammanfattning

Här har det hänt grejer må ni tro ;)
Hehe Julen var iaf underbar med barnen, familj, släkt och vänner och mannen och hans dotter <3
Var bara mys och barnen var så nöjda med sina klappar <3 Jag fick fina presenter av min kärlek också, massa oljor för bad, massage osv, en tjock bok om marilyn monroe och en verktygslåda haha ;)
På juldagen åkte mina älskade barn till sin farmor i Uppsala så vi har haft lite egen tid jag och älsklingen.
Den 28/12 så förlovade vi oss!! =) Har fått helt klart den vackraste ringen och den vackraste mannen ;) Lägger in kort på ringarna men dom ser mkt bättre ut i vanliga fall, är iaf halva 18 karats guld och halva med mönstrat vitt guld <3 Älskar den mannen så <3

Igår var vi till min morbrors 50 års fest som också ska vara idag, va super trevligt, bra musiker, god mat, underbara människor och fint sällskap, idag blir det inget för mig iaf eftersom barnen kommer hem idag <3 Men ska iaf dit med dem och se genrepet av Nomas och Sator nu på eftermiddagen så det ska bli skoj att få träffa dem iaf =)

Nu ska jag ta och rengöra badrummet och duscha så sånt tråk är klart sen!

Kram alla!



2 månader av ren kärlek!

Idag är det 2 månader för mig och älsklingen som vi bestämde oss för att bli ett par, efter en månads dejting med sprakande känslor =)
Älskar honom mer och mer för varje dag och tror vi kommer att få en riktigt fin framtid tillsammans <3
Allt har flytit på så bra och allt har funkat och allt känns bara så himla rätt, vi är rätt för varandra så är det bara =) <3
Älskar dig Jörgen Johansson!!!! *Kyss*

Så nu sitter jag med en kaffe och väntar på att han ska dyka upp, blir lite mat ute idag och fixa en hel del andra saker. Veckorna har vart fullspäckade med saker att göra och massa tankar.
4 dagar kvar till julafton med och har inte ens köpt klart alla julklappar!!!
Ekonomin är inte den bästa nu och en hel del rör runt som en enda gröt i min skalle, men det ska väl gå på nått vis.

Hur är livet annars då? Jo tack till mig själv förutom det ganska bra =) Har ju världens finaste barn också <3 Har så mkt jag är glad över att ha, mina barn, man, bonusdotter, familj, släckt och vänner, vore ingenting utan dem och det är dem som gör livet underbart <3

Min värk i armarna är rent ut sagt outhärdlig!!! Fy fan inatt var det drygare än någonsin, det gör så ont så tillslut känns det som hela armarna domnar bort, sen har jag några fula blåmärken på händerna och handflatorna som kommer och går lite som dom vill.
Ska bli jätte skönt att få kolla upp det och veta vad det är som spökar, för smärtan direkt från helvetet...usch...

Idag går barnen sista riktiga skoldagen, sen har dom halvdag i mon, sen är det jullov!!! Åh så skönt, vi ska också åka till Jörgen & Tuva i Rättvik imon och sova över där om allt går som det ska =)

Underbart med ledighet med barnen och vad jag vet nu så arbetar på torsdag 16-20, shit? det har jag inte tänkt på!!! Hinner jag det med tåg från rättvik på torsdag, suck, ja det vettefan, omplanering kanske....skit också, ja men sen jobbar jag iaf 27:e med 16-21 sen vet jag inge mer, har sagt att jag kan jobba både nyår och nyårsdagen med så vi får se hur det blir.

Nej ska ta och hinka i mig kaffet och lägga mig i badet nu en sväng, kramis!



Pain!

Igår jobbade ju jag till 21.30 sen åkte bara My med hem för Theodor ville sova hos sin momor, så My fick somna i min säng, det tycker hon är så spec haha =)
Jag diskade och grejade lite och pratade med älsklingen i telefon, sen gick jag och sov vid 23.30, somnade bums och så sov vi bägge till 9 på morgonen, gud så skönt!
Sen upp och fixa i ordnning tvätten och slänga i de första maskinerna.
Sen tog jag och My och tände ljusen, 4:e advent idag <3 Och myste med frukost till barnkanalen.
Duschade, lekt en massa, affär, kollat på kort och gammla dagispärmar med henne och busat, så bara mor och dotter dag <3 Sen fixa käk, fick bli fisk, dillsås och potatis idag, det är gott de!
Sonen kom hem och vi myste en stund, sen ut 1 timme på prommis, barnen åkte skidor och jag gick, riktigt skönt och fint med all snön som kommit idag med =)
Sen hem och fixa lite burgare och mysa till bolibompa innan de vart dags att göra sig klara inför kvällen.

Har sån smärta i mina armar och händer så det är olidligt! Och några blåa fläckar, sånna som dykt upp förut med, och en xtrem trötthet och feberkänsla i kroppen, känner mig inte riktigt kry =(

Så nu blir det att bädda rent i sängen, plocka undan lite, ringa mamma, ringa älsklingen sen göra sig klar för bädden.

Imon har My tomteparad på skolan <3 Så blir dit och kika tidigt i mon <3

Kram alla!



Lussekatter!

Igår var jag till läkaren som sagt och min gulliga mamma följde med in som stöd <3
Först skulle jag iaf få en remiss till rematologen pga av mina smärtor och att man kan få reumatiska sjukdommar i samband med Crohns.
Men när han fick se hur jag skakade i händerna och när han frågade om jag var glömsk och fick stickningar i händerna så blev det remiss till neurologen, heter de så? Skönt att det händer nått och att dom ska göra hjärnröntgen och se om och vad det är med nervsystemet.
Sen hem och fika hos mammsen och vidare hem och diska och ta i mot barnen när dom kom, sen kom Jörgen & Tuva och vi åkte vidare i väg till blge och Theodors läkarbesök.

Efter det blev det hem till mamma en sväng igen, barnen ville hjälpa henne och klä granen och det gjorde dom =) Så fint! Sen blev det pizza där, mumsigt!

Hem och sätta igång med lussekattsbak, herregud så vi skrattade, jag och Jörgen är som två fnissiga 14 åringar tillsammans, haha, men man måste ju ha det roligt i en relation med <3
Så blev det kvällsmat, tandborstning och saga för barnen sen och mys med Jörgen sen <3

Älskar han så och känner mig så trygg med honom <3

Har för ett tag sen varit i väg med barnen till bussen, Jörgen åkte tidigare för att lämna Tuva i skolan i Rättvik, men sen kommer han tillbaka igen och då blir det blge en sväng och hämta hans soffa, fixa mitt hår och lite andra grejer =)

Tar en kaffe & diskar så länge.

Ha en trevlig dag alla!



Det där vi tjejer drömmer om...

Idag blev det att vara hemma från jobbet, dåligt till och från med feber känslor och en extrem trötthet..
Myste med barnen innan vi knatade till bussen, det var verkligen isbana ute!!! Till och med Cindy Lou som går med oss till bussen gled fram på sina små tassar <3
Att dom inte kan sanda, var ju idiothalt!!!!
Sen sov jag när jag kom hem, sen kom bästa Jasmine hem till mig, drack kaffe, snackade massa, kikade på Mia & Klara sen lek, stoj och bus med barnen och mat <3 Kände hennes bebis sparka också! Så häftigt som en bubbla som stötte mot min hand <3 Åh vad mys det ska bli och se den lilla krabaten sen ;)
Sen var det bad & dusch för barnen, äta kvällsmat, tandborstning och saga.
Så myste jag ner mig i soffan och kikade "Bonde söker fru, bröllopet", herregud så fint!!!! Det där som varje tjej drömmer om, och grät gjorde jag med, dels för att det är så väldigt vackert med bröllop. Det är ju verkligen det största beviset på att man älskar varandra och vill dela resten av sina liv tillsammans <3 Men också för att tanken på den dagen jag står där själv, med min älskade Jörgen...alla våra nära & kära tillsammans och våra barn, allisammans samlade, går inte att beskriva dom känslorna jag känner för den mannen <3 Älskar honom såååååå <3
En och en annan tår kom, sen skickade Jörgen sms om att dom kikade också och att Tuva (hans dotter) sagt:
-Pappa, han är nästan lika gammal som dig...
Jörgen:- Vaddå? Tycker du det är dags att jag också gifter mig?
Tuva:- Ja med Josefin =) Åh sötnosen <3
Så fint sagt och jag blev allides rörd =)

Nu ska jag ta och slå en pling till min älskade innan sängdags.
Imon ska jag till läkaren =/
Sen ska Theodor dit med på em, till sin läkare, sen blir det pyntning hos mammsen och sen lussekatts bak hemma hos mig med barnen, Jörgen och Tuva <3 Längtar så efter att ha dem här igen <3

Ha en fin kväll alla!




Bra dag!

Bra dag igår, gick bra i rätten och det blev ett avslut utan krångel eller tjaffs, 20 min tog de och 3 år har det dragits ut på det. Jag är iaf glad att det blev ett slut och att vi alla mår bra och är överens. Underbart <3

Efter det följde jag och älsklingen med min morfar ut och kollade på prestenter till mina barn och det blev saker som önskat sig =)
Jag och hjärtat käkade inne på kupolen med och kikade på lite fina saker =) <3

Sen var det hem och diska, städa, tvätta, fixa mat och bada & duscha barn, va helt slut på kvällen sen, klockan nio sov bägge =) Skönt =)

Så jag tog mig ett skumbad sen kom älsklingen och det blev massa myys =)

Idag gick jag och la mig efter jag lämnat barnen vid bussen, är så sjukt trött hela tiden, mamma ringde och kollade så jag kommit upp vid 11 men höll på att somna om hela tiden =)
Har käkat mat och tar en kopp kaffe nu och lyssnar på Black Raven <3 Ska straxs bege mig mot jobbet, kortpass 13.30-16.30 =) Skönt! Sen hämtade älskade barnen och kanske åka till mammsen och hälsa på lite <3

Älskar min familj mest av allt <3




Honey Bop

Vart lugna puckar igår efter jobbet, Theodor skulle sova hos Oliver och My hos Lovisa, så det blev tv tittande för mig och en lång sov morgon idag =)
Har precis kommit ur duschen och är så arg på att min förlägning låstnar lite här och var, skit slingor!!!
Inväntar barnen nu, har poppat Wanda Jackson hela dagen, gud så bra hon är, vilken röst, den skulle man inte tacka nej till ;)
Saknar sommaren så otroligt mkt!!!!! Jag älskar december med pynt, snö och jul men efter den månaden är inte vintern nå rolig längre, så då får gärna våren komma med stormsteg!!
Slänger in några bilder från CCW 2011.

Nej nu ska jag ta och damma lite innan barnen kommer, dom vill sätta upp tomtar och julgran i morgon <3 Så så får det bli =) Ikväll kommer min älskade karl också <3 Underbart!

Och imon blir det Falun, mindre skoj men men, det lär göras efter som nuläget inte håller som det är.

Kram alla!



Mina drömmar

Idag började dagen med uppstigning kvart över fem =) Fick väckning och det var skönt att komma upp i tid, allt gick i lugn och ro i morse och väckte barnen sen och kokade gröt så myste vi med frukost till barnkanalen med tända ljus också <3 Och såg julkalendern tillsammans innan vi knatade i väg till bussen, brrr så kallt det är ute.
Sen hem och plocka, diska, duscha och greja innan jag skulle iväg till arbetsförmedlingen.
Va ett positivt möte! I januari börjar jag på "Unga till arbete" med praktik och grejer sen efter det ska jag gå en starta eget kurs!!! =) Wiiie va kul att dom var positiva och tyckte de var bra att jag ville gå och hade en plan även om jag skulle så starta eget om 10 år, vilket nu inte är min plan men att jag har ingen brådska på mig och jag kommer få stöd, hjälp och massa information! Känns toppen bra.
Kommer jobba när jag har jobb, jobb går ju före praktiker och utbildning, gud vad jag skulle vilja ha ett fast jobb, slippa detta timvikarie att man inte vet när man ska jobba och inte kan planera någonting.
Senare när jag hämtade barnen iaf så blev det fika hos mamma med min mormor & morfar och barnen <3 Mysigt, sen lagade mamma sin goda korv och bön soppa...mums så gött det var, åt 2 skit stora skålar =)

Nu är vi hemma, barnen har käkat kvällsmål och ska duscha och bada, sen blir det saga och natti. Känns som jag kommer somna tidigt ikväll, är fruktansvärt trött!!

Har iaf fått 4 pass jobb nu, skönt!

Ha det så bra alla!



Framtiden

Igår kom Jörgen och Tuva hit <3 Käkade mat, fick bli chickennuggets, sötsursås och jasminris =) Gott de!
Sen såg vi film och myste, tvättade och donade. När barnen somnat så tog vi och såg The Town, gud den är ju så bra och käkade varma mackor =) Och så ännu mer mys med hjärtat <3 Älskar att somna och vakna med honom <3
Pratade lite framtidsplaner också, blir så glad =) <3

Dom åkte 7 imorse, sen myste jag och barnen med frukost och kikade på julkalendern innan vi knata i väg i den fina snön till bussen =)

Jag sov sen när jag kom hem igen, gud så himla trött jag är hela tiden =(
Har ringt och fått en läkartid för mina smärtor i rygg och armar, blåa fläckar som blir på händerna, skakar och är konstant trött...skit jobbigt!

Sen var det bara att vika tvätten, göra sig i ordning, så kom barnen dom lekte i snön när dom kom hem sen skulle jag till Avesta och träffa min advokat så barnen va hos sin mormor så länge.
Ur svårt att hitta först advokatbyrån sen på hemvägen en mack haha, gudars skymning, blev iaf pizzamys när vi kom hem, var så hungrig att jag säkert kunnat äta en hel ko ;)

Nu sover barnen och jag har kikat lite tv. Ska upp super tidigt i mon, sen blir det ams lite senare, ska ju börja med nått som heter "Unga till arbete" fast jag igentligen inte hör till ungdom längre där, men är för att jag ska få praktik dom dagar jag inte har jobb.
Hur jag ska få ihop allt utan bil vet jag inte heller =( Och ska börja första månaden med nå  företags kurs eller vad dom pratade om i borlänge.

Mkt som snurrar i huvudet nu.

Ha det så bra alla!



Röj i Enviken

Dags att skriva lite igen nudå, passa på mest barnen sover =)
Har jobbat mkt kvällar i veckan så har inte haft nån lust att sätta mig och skriva när jag kommit hem de har vart fullt upp med annat.
I torsdags ryckte jag in 2 timmar på jobbet under ett möte mellan 10-12 skönt ;) Sen kom älsklingen och hämtade mig och vi drog och käkade thaibuffe, nam nam, satt fint i kistan det ;)
Handlade lite efter det och hämtade ut paket, Jamsine kom på en kaffe också <3 Saknar våra kaffestunder, sen färgade hon mitt hår, svart som natten ;) Och efter det for jag till borlänge för att sätta i hårförlägningen vilket tog ett par timmar =) Men fint blev det!

Fredag städade jag hela dagen och tvättade, barnen åkte till sin farmor i uppsala, så somnade jag helt utmattad och sov 9 ½ timmar ;) skööönt!

Lördagen tog jag det lugnt hela morgonen sen så blev jag upphämtad av Per Björktorp på em och vi förfestade med massa goa människor hos han innan vi drog till Enviken på rockabilly, va riktigt skoj! Och träffade många goa vänner, lite tråkigheter på slutet av kvällen bara =(

Söndag idag och jag har bara latat mig idag och kollat på film "Mia & Klara" köpte ju säsong 1 & 2 av Theodor när han sålde jultidiningar =) Jörgen och Tuva va hit nån timme idag också och käkade med mig =) <3

Barnen är hemkommna igen och ligger i sina sängar, får se när dom somnar, dom hade sovit i bilen med.
Ska ta en dusch snart iaf och tvätta detta långa hår =) Sen kommer älsklingen efter han slutat jobbet med.

Imon ska jag till ams och sen till Mikaela och sätta i en slinga som låsnat sen ska hon klippa 50 tals lugg på mig =) Fint!

Kram!



RSS 2.0