Önske dag!

Idag började dagen mindre bra men men...så är dagarna ibland.
Älsklingen har åkt till jobbet och barnen är hos sin farmor och Tuva hos sin mamma så jag sitter och poppar massa go rockabilly och drömmer mig bort =)
Önske listan gör sig stor idag med.
Vill att dom här 6 veckorna ska gå super fort så vi får ut vår älskade lilla son i magen nångång, vill ha en hotrod, en mercury, tatuera mig, vill gifta mig med min fästman och bara ha massa mys med vår fina familj, jag vill åka på crusingar och rockabillyspelningar, ja listan kan som sagt göras lång =)
 
Sen drömmer jag vaaaarje natt att jag röker eller köper cigg, hur kan de komma sig att man fortfarande känner sig röksugen när man vart rökfri 19-20 veckor?????!!! 6 månader utan nikotin!
Men som tur är så är det inte lika starkt som förut och jag skulle aldrig röka nu men vore ju skönt om hjärnan raderade ut de där iaf =)
 
Kaffe sugen är jag med som en tok, fast jag inte kan dricka kaffe längre och har nog inte gjort sen mitten av graviditeten.. men suget finns där, men mår satans illa om jag dricker nån klunk.
 
Kroppen & hjärnan är bra finurliga =)
 
Nej nu får det bli lite mat, disk, städa badrum och ta ett bad =)
 
Kram alla!
 
Igår var det 9 månader sen jag och älskling hade vår första dejt!!! =) <3 Och redan då så kändes allt så bra och det slog små gnistror redan på den =) <3 Älskar dig hjärtat!!!!!!
 
Bjur på några gammla bilder/minnen =) <3
 



Theodor 9 år <3

Idag är ingen vanlig dag för det är Theodors födelsedag, hurra, hurra, hurra! =) <3
Älskade sonen fyller 9 år idag <3 Gud va dessa år har gått fort och jag minns som igår när min lilla prins föddes.
Är så stolt över att vara din mamma Theodor, världens goaste & finaste kille! Älskar dig såååå <3
 
Sjöng för Theodor och gav frukost och paket på sängen i morse, sen har barnen lekt massor själva och jag har fixat och donat hela dagen med fika, bakverk, diskning och allt möjligt =)
Jasmine och Leon kom först av alla. Var så mysigt att träffa dem igen.
Så var dom med och käkade tacos som Theodor valt som mat idag =)
Sen kom Pappa, Agneta, Mamma, Kjell, Oliver, Tobias, Annica, Idun, Mormor, Elie. Så det har vart fullt hus ;)
Theodor har fått lego, pengar, en helt ny bmx som vi la ihop till många, gosedjur m.m.
Han var super nöjd med dagen och det är värmer hjärtat =) <3 Att se hans lycka <3
 
Slänger in några foton från idag =)
 
Älskar dig Theodor gubbilubben =) <3
 



Det vackraste jag vet <3

Har haft fullt upp idag med barnkalas för Theodor och hans kompisar =) Va jätte trevligt! Sen har det blitt tvätt, städning, mat, disk, duscha barn, handla och greja.
Ska ta och hoppa in i duschen snart sen sjunka ner i soffan med min älskade man.
Jag är så tacksam för alla fina människor som finns i mitt liv, mina 3 barn, min styvdotter, min man, min mamma med familj, mina bröder, vänner <3 Ni är det vackraste jag vet <3
 
Imorgon fyller min älskade son Theodor 9 år!!!! Herregud va fort tiden gått, minns som igår när han föddes.
I Falun under crusing och åskoväder, och ut kom min prins med rockabilly frisyr och va det mest finaste lilla pojk jag nånsin sett <3
Älskar dig så mkt Theodor!! <3
 
Så i morgon blir det kalas för honom med släkten så det blir fullt upp i morgon =) <3
Men sammanfattar den fina dagen sen!
 
Ha en fin kväll alla <3
 



Föräldrakurs.

Igår tog vi en städdag här hemma sen var vi hem till mamma på fika, firade hennes gubbe som fyllt år. Kul att träffa släkten, och så hämtade jag hem skruttfian min som jag saknat =) <3
 
Idag:
Usch vilken seg dag det har vart och mitt humör har inte vart på topp, men vart inte många timmars sömn i natt och då mår jag verkligen skit sen.
Jag behöver min sööööömn!
Vart iaf lite handling och en dusch och en stressig lunch innan vi skulle i väg på sista föräldrakursen, va skönt att få träffa lite vuxna =)
Barnen fick vara hos kompisar så länge så det var ju bra =)
Sen var det hem och fixa mat och så har jag bakat 2 sockerkakor.
Imon ska Theodor ha lite kalas här för några av sina vänner och på onsdag så kommer släkten på fika. Så bakas lär de göras =) Får göra lite mer bakverk efter kalaset imon =)
Mannen jobbar dygn och barnen är lagda så det är tyst här och tråkigt när han jobbar dygn <3 Saknar min älskling varenda minut vi är i från varann <3
Förövrigt idag så är det 50 dagar kvar till beräknad förlossning! Åh vad jag längtar efter det lilla knytet! Han sparkar då så hela magen rör sig och det känns på sparkarna att han växer =) *Älskade du, vem är du där inne?*
 
Nu ska jag iaf kika lite tv innan jag ska sova som en stock, hoppas jag iaf ;)
 
Kram alla!



Midsommar.

Vi hade en mysig midsommar tillsammans med barnen, Jörgen, min mamma m familj <3
Först vart det gammelgården i borlänge, var såååå mkt folk så vi blev inte långvariga där, men kikade på resningen, lite på dansen, djuren och tog en glass.
Sen drog vi och handlade lite grillkäk och hem till mamma och grillade, mums var gott det var! Sebbe var också där, så det var jätte trevligt.
My sov kvar hos sin mormor och vi ska hämta henne där igen på sön (imon).
Då ska vi också fira mammas gubbe som fyllt år. Jag längtar efter tårta!!!
Idag har vi vart ute i Nittsjö och hälsat på en av Jörgens kompisar, lekt och myst och skrivit inbjudningskort till Theodors minikalas han ska ha för några vänner på tisdag =)
Nu blir det sen mat, lasangen är äntligen klar! =)
Sen chips och läsk mys med mannen, Theodor & Tuva i soffan.
Saknar min lillskrutta <3
 
Kram alla!



Sailor Baby! <3

Har vart fullt upp idag med dammsugning, plockning, diskning, baka bullar, laga mat m.m.
Så när jag väl satte mig vid fem tiden var jag heeeelt slut.'
Käkade iaf ugnstekt falukorv, färskpotatis och pepparrotssås, mmmm det är gott de =)
Älskling jobbar dygn och Theodor är hos mamma, så det är vi i tjejligan hemma =) Jag, My och Tuva, och dom har lekt jätte bra så det är roligt!

Har en del sammandragningar nu förtiden och vaknar på nätterna av kramp i vaden. Något jag känner igen ifrån när jag väntade Theodor <3
Går in i vecka 33 idag och längtar så sjukt mkt efter dig älskade barn, vill träffa dig nu!!!! Men vet att det är bäst om du får ligga och växa till dig, allt för att du ska må så bra som möjligt! <3
 
Lindex har fått in riktigt snygga kläder nu så jag var bara tvungen att skicka efter några plagg, sailor kläder till både bebis och mamma ;) <3
 
Nu har dom gjort om bloggen med och bilderna på kläderna går inte att få in. Men dom var så snygga iaf, shorts till mig, 2st sailor dräkter (bodys) till bebis, en blå body med vita stjärnor och ett par blå byxor till bebis <3
 
Imon drar vi till Gustafs och firar midsommar med mamma, Kjell, Oliver och min andra lillebror Sebastian, blir trevligt de! Grilla och äta gott, men sen far vi hem över kvällen igen till våra 3 dryga katter ;)
 
Ha en fin midsommar alla!
 



8 månader <3

Idag är det 8 månader sedan vi blev ett par officiellt, jag och min älskade Jörgen <3 Vill inte aldrig vara utan honom, han betyder så mkt för mig och jag är evigt tacksam att jag träffat denna underbara man <3
Genomskinligt grå vore jag, utan dina andetag <3
Massa kyssar till dig älskling, och ännu mer när du kommer hem från jobbet! =) <3


Annars idag blev det en super tidig morgon, väcktes kvart över fem av lilla Theodor som inte kunde sova, sen av min hemska huvudvärk. Sen halv sju var det bara att kliva upp och göra sig och barnen klara.
Jag skulle på läkarbesök och kolla upp dom där cellförändringarna som såg okej ut nu, så nu behöver jag inte dit förns barnet är fött iaf =) Sköönt.
Sen blev det lite nödvändig handling med älsklingen innan vi for till mamma en sväng. Theodor ska sova kvar där tills fredag <3 Saknar honom redan <3
Så My var och lekte med Lovisa mest vi var borta. Så skönt att dom kan fortsätta träffas.
Sen for vi hemmåt och tog en onyttig lunch på donken då vi hade lite bråttom eftersom Jörgen skulle i väg och jobba sen.
Nu har jag, My och Tuva vart på samhället och handlat lite, och maten puttrar på spisen. Blir en Kycklingcurry gryta med jasminris =) Mums!!!

Ha en fin dag alla!!!




Söndag

Igår vart det städning hela dagen, fruktansvärt jobbigt med min jävla förkylning som aldrig ger med sig, men så skönt när det var klart.

Söndag idag. Har sovit skit dåligt pga av halsen som gör så djävulsk ont och näsan som är allides igen täppt.
Så har vaknat minst 1 gång i timmen heeela natten.
Regnade som bara den idag så det vart filmmys med barnen i soffan, sen tog jag mig ett bad mest Jörgen fixade maten <3
Sen efter disk och lek så åkte vi mot Borlänge på fika hos min mormor, barnen följde med min mamma hem och ska sova över där tills i morgon eftersom jag och Jörgen ska på ultraljud tidigt i mon bitti i Falun, så då underlättar de lite.
Och barnen har verkligen längtat efter att sova där igen =) Men jag saknar dem redan och det känns väldigt ovanligt att det bara är jag och Jörgen hemma. Tuva är hos sin mamma med. Men ska ta och vila upp mig så gott de går =)

Är förövrigt i vecka 32 nu =) 58 dagar till beräknad förlossning!! =) Åh vad jag längtar efter det lilla knytet <3

Kram alla!




Skolavslutning

Igår hade barnen skolavslutning på em i Rättviks Kyrka, det var sååå fint <3 Och mamma, Kjell, Oliver, Mormor & Morfar kom och var med på den också.
Efter skolavslutningen blev det glass och sen tacos och bara massa mys.
Ska bli så skönt att vara hemma med barnen heeeela sommaren eftersom jag har jobbat annars varje sommar och kanske endast haft 1-2 veckor ledigt.
Och efter denna mysiga sommar så kommer vår efterlängtade son och lillebror =) <3 Kan inte bli bättre! <3

Idag är det första dagen på lovet och jag har halsont från helvete, snorar och mår allmänt dåligt i kroppen. Inte nån sömn har det blitt direkt heller. Bläsch...får hoppas man kan komma i säng tidigt ikväll, fick ju upp barnen runt halv nio iaf =)
Annars gör  vi nog inget spec idag, vädret är förövrigt pisstråkigt, får bli en mys och kurera sig dag =)

Kram alla!




Tisdag

Igår gjorde vi inte så mkt, vi var på föräldrakurs som sagt och barnen var på fritids, sen var det så tråkigt väder så det blev bara lek och mys inne, pannkakor till middag till man och barn och jag som inte tycker om de käkade potatisbullar och bacon ;) Inte bra med min halsbränna men himla gott var de, sen tog jag medicin efter så det gick bra =)
Tvättade gjorde vi också.
Barnen somnade i bra tid igår så jag och älskling hade massa mys i soffan och hyrde film, Svensson Svensson i Nöd och Lust såg vi. Ganska rolig men ingen höjdare kanske =)

Idag har jag vart hos tandläkaren på fm, 725 kr kostar det att få bort lite tandsten i mun =/ Jaja, skönt att få bort det, man känner sig iaf bra fräsch efter ett tandläkarbesök och nu behöver jag inte dit på ett år igen heller =)
Sen var det lunch mys med älskling och jordgubbar till, sen hämta barn, älskling åkte på möte på jobbet, jag duschade alla 3 barnen som kom hem skitiga efter en dag på en fäbod med massa djur och så hade dom fått pizza =) Diskat och plockat ihop lite tvätt, barnen är ute och leker så jag ska bara ta de lugnt en stund nu =)
Sen får det bli lasange och tvätta ännu mera =)

Ha en bra dag!



Älskade lilla baby <3

Igår var verkligen en toppen dag!
Vi åkte mot blge efter frukost och dusch för att inhandla bebisgrejor och det vart lite mer än tänkt men gud så nöjd jag är =) <3 Vi köpte en sprillans ny barnvagn =) En Emmaljunga 2012, en marinblå =) <3 Sååååå fin och jag trodde inte att Jörgen skulle gå med på att köpa en helt ny vagn, men efter att han provkört den ett tag så vart han nog kär ;) haha.
Vi är nöjda bägge 2 och om 1 vecka så får vi hämta den på barnens hus =)
Barnen fick köpa tatueringsblock med massa tattoos i och sen åkte vi mot kupolen där vi inhandlade jeans till Jörgen, käkade och så handlade vi ett nytt babyskydd med bas till (bilbarnstol) och skötbädd =) <3
Nu känns allt sååååå verkligt och jag längtar så efter lilla älskade bebis i magen <3
Vi har iaf det mesta till bebisen nu, barnvagn på ingång, babyskydd, spjälsäng, skötbord, babysitter...så¨nu fattas det lite smågrejer bara =) <3
Efter kupolen blev det vidare till Silvberg där sötaste lilla Idun döptes <3 Var sååå fint dop och gott fika =)

Sen till mamma en sväng så My fick leka med Lovisa innan det blev hem och sova.

Idag har vi vart på föräldragrupp =)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan.
Kram alla!




Städa & Mysa

Idag fick de bli städdag, är ett måste ganska tätt med 3 små lurviga katter här hemma.
Men usch så tråkigt det är att städa, men skönt när det är klart ;)
Har också bestämt oss för att sälja bägge kattungarna, vi kommer få fullt upp med bebisen ändå och sen får barnen önska sig eget djur när dom är redo att ta hand om dem också =)
Det blir så bra så, bara dom får kärleksfulla hem så är jag nöjd <3 <3
Tog en skön dusch efter städningen sen satte jag igång med tacosen, smakade ljuvligt!
Myst, spelat spel och kikat film med barnen, My bjöd på bio i sitt rum =)
Ätit jordgubbar & godis och duschat barn och myst ännu mer ;)

Så denna lördag har vart skön, bara vart hemma och tagit vara på varandra.

Imon åker vi mot blge på fm, ska till kupolen och köpa lite grejer till bebisen, bla en bilbarnstol =) Sen lite mer och jeans och div grejer.
Sen blir det iväg till Silvbergskyrka där Idun ska döpas =) <3

Trevligt!




Shopping!

Idag kom skattepengarna, gud va skönt! Men lika fort försvann dom ;) Haha, men fick en del handlat iaf.
Betalt lite på en skuld, köpt avslutningskläder till barnen och en tröja till mig, tankat och käkat ute med mamma och barnen...igen =/ Men idag hade vi inte så mkt att välja på ;) Och sist men inte minst köpt en helt ny babysitter =) <3 Så roligt att börja handla till bebisen <3 Vi ska köpa bilbarnstol till honom på söndag innan vi ska i väg på dop.
Nu börjar det bli verkligt =) <3
Jo och så delade jag på summan av en doppresent till lilla Idun också med mamma och gänget =) Så känns som en hel del blev ordnat, köpt och klart idag =)

Går för övrigt in i V 31 idag, 9 veckor kvar, 68 dagar enligt babyappen på mobilen =) Underbart, nu går det framåt och veckorna som är kvar är inte längre 2 siffriga!! =)
Det är full fart på lillen i magen, börjar bli trångt och han sparkar hårt och mkt =)
Jag har börjat fått ont i fötter och svullnat i dem och händerna och fruktansvärt ont i ryggen, men det hör väl till ;)

Kram på er alla!

Bild på missekatterna =)




Sveriges nationaldag!

Igår var de 6 juni, Sveriges nationaldag och barnen var lediga från skolan, så först 9.30 vaknade vi till liv =) Skönt!
Sen blev det lite lek hemma och dammsugning och göra rent kyl och skafferi, duscha, luncha och diska.
Sen kom älsklingen hem från sitt dygnspass, som jag längtat efter honom <3
Så vandrarde vi ner på stan och tog en fika, gick förbi festivalen och barnen fick bygga konstverk och få ansiktsmålning =)
Sen pausade vi med käk på kebabhouse, tror de hette så =) Gott var det iaf.
Sen blev det iväg till festivalen igen och se när älsklingen spelade =) Så duktiga <3 Och efter dem var det ett rockabilly band, passade mig allides perfekt ;)
Sen åkte vi hem och gjorde kväll med kvällsfika, tvättning, massage och lägga barn.
Sen äntligen kunde vi mysa igen =) Kändes som en eeeeevigthet ;)

Så det var en väldigt bra och rolig dag, skönt att komma ut och träffa massa folk med! =)

Idag kommer bästa Jasmine och Leon med tåget hit och ska hälsa på =) Wiie, va roligt!
Så jag ska ta och sussa en snabbis nu innan dom kommer.

Hoppas på en fin dag med fint väder!

Kram!

Nån som vill köpa misse föressten? =) Rumsrena, äter torrfoder och supersöta! <3




Och så vart det helg igen =)

Igår firade vi Tuva här hemma med paket och sång på morgonen sen paket och tårta på em =)
Hennes farbror kom förbi en sväng med.

Och även mamma, mormor och morfar överraskade med ett besök tidigare på dagen igår =) Mkt trevligt!

Idag passade jag på att sova mest barnen var i skolan, sen käkat lunch, diskat, gjort rent badrummen och duschat.
Nu skiter jag i städning och tar resten i morgon =) Har spelat sällskapsspel med Mysan och ikväll får de bli fredags mys med alla barnen <3 Älskling jobbar till halv elva ikväll =( Tråååk.

My vill så gärna på rix fm festival ikväll i Falun, Eric Saade uppträder ju gratis där. Men vi åker till borlänge imorgon så kan inte åka ikväll med =/ Hon skulle iaf ringa mormor och se om hon kunde sova där i natt tills jag kommer imon =) Får la se.

Ha en fin helg folks!




RSS 2.0