Välkommen vår

Kan inte sluta tjata om hur gött det är att våren kommit. Sol och man ser jänkare rulla mer och mer på vägarna, ingen is, ingen snö, inga täckbrallor. Ja fy så bra det känns. Våren är det bästa, allt vaknar till liv! <3
Igår var det utvecklingssamtal för My och det var endast positiva saker fröken hade att säga och hon var så omtyckt av alla på skolan <3 Hon hade även vart med på talangjakt där och dansat med några tjejer innför hela skolan! Det är modigt tycker jag när hon gått där typ 2 veckor =)
Sen blev det borlänge och köpa vårskor till Theodor och My, så tog vi mat på donken ;) Efter det, Gustafs, barnen fick leka med sina kompisar där och sen åkte jag och Jörgen upp till lägenheten och tömde allt skräp, packa ihop lite mer grejor som sku med hem och städade de vi hann, jag vart klar med nått skåp och nästan alla fönster och Jörgen grejade badrummet.
Imon tar vi slutspurten, allt MÅSTE bli klart imorgon, på måndag är besiktningen, hoppas allt blir godkänt så man kan lämna det där bakom sig sen.
Kom sent hem vi hämtade Tuva hos sin mormor sen hem och duscha barnen och ge dem gröt. Alla var nog grymt trötta.

Fredag idag, gud så skönt och Jörgen är ledig, blir en sån där mysig familjehelg <3 Lite chips, läsk och tv mys med alla ikväll =)
Vi ska ner på stan en sväng och handla och köpa gympadojjor åt barnen med.
Jörgen kände bebisen sparka i morse <3 Åh så underbart! =)

Vecka 21 är jag i nu, nu börjar nedräkningen <3

Ha en fin helg alla!

Ni får se barnens nya skor sen;) Här kommer iaf en fin vårbild, så ser de ut utanför vardagsrumsfönstret där man sitter vid datorn =)






Vart tog solen vägen?

Nu har det vart grått, disigt och regningt här i 2 dagar. Jag gillar inte sånt väder, blir tröttare än vanligt och får huvudvärk =( Men ett gott tecken är faktiskt att regn = vår.
Tack och Hej Vinter, gud så skönt det är, tänk att man överlevde en vinter till ;)
Idag har det väl inte gått så många knop här, har ringt lite samtal, diskat, halvsovit en timme, duschat, lagat lunch och diskat igen.
Barnen slutade 12 idag. Tuva är hos sin mor, My har en kompis med sig hem och Jörgen är och tömmer min gammla lägenhet på det sista grejerna i Gustafs och hämtar lite post, hoppas hoppas att deklarationen har kommit!
Ska snart ta och fixa lite middag här hemma och det får bli köttbullar, brunsås, lingonsylt och potatis idag, gott de =)

Sen blir det mys med barnen och senare älskling <3


Ha en fin dag alla!



Hej och hå!

Tisdag idag och dagarna går fort som bara den, andra veckan som sammanboende nu, jag och min stora kärlek Jörgen <3 Älskar honom nå så fruktansvärt och allt känns så bra, är glad att jag har honom vid min sida.
I morse var första morgonen jag var ensam med alla 3 barnen och det gick jätte bra, Theodor och My var lite trötta och sega, men vem är inte de, är förståligt =)
Och hittar till skolan där dom går och hem utan problem med, bekvämt med bil, hade nog tyckt det var värre om dom skulle åka med bussen.
Tar 20 min bara att gå till hållplatsen och jag som går såååå sakta..
Har foglossning som bara den och det känns extra mkt när man är ute och går..
Hade mamma, Kjell och Oliver här i söndags en sväng, dom följde med när jag och barnen åkte hem från dem.
Va så skönt att ha dem här och sällksap när Jörgen jobbade.
Vi käkade kycklinggryta och ris sen gick vi en prommis på samhället och till långbryggan, köpte glass och bara myste <3
Igår hade My en kompis med sig hem, är så skönt att barnen fått kompisar så snabbt och har det bra, det är det enda viktiga <3
Fick se att jag ätit en massa ipren, hur måga vet jag ej, men NÅN har lagt en ipren karta i alvedonasken =( Det var ju mindre kul och jag som är så orolig för allt när jag är gravid, ipren är dessutom visat farligt för foster.
Ringde iaf bm och hon trodde inte det skulle va nån fara av nått misstag men men...
Kan ju inte göra nått åt de nu....suck.... =(

Idag ska jag ägna mig åt att packa upp nån kartong, diska och sånt där roligt..

Kram på er!

Bild från söndagen när mamma och gänget var här <3 =)




Vår lilla son <3

Här kommer en bild från ultraljudet på vår lilla son och lillebror <3 Bilden är tagen i vecka 18+6, alltså vecka 19.
Känner honom sparka och buffa runt inne i magen och det är en allides magisk känsla, ett liv som växer där inne och inte vilket liv som helst utan våran lill kille <3
Längtar efter honom så <3

Är nu i vecka 19+5, alltså vecka 20 =)

20 veckor kvar då och jag hoppas dom går fort!!! <3

Är förövrigt hungrig heeeeela tiden, blir grishungrig varannan timme ungefär =/ Gah får se hur mkt man lägger på sig under dessa resterande 20 veckor ;) haha.

Kram alla <3



Nyinflyttade i Rättvik

Tänkte sammanfatta vår första vecka i Rättvik =) Vi flyttade ju under helgen och det var körigt och stressigt, men det mesta vart klart och det är endast lite köksgrejor, påsar, lampor kvar i lägenheten sen den där förbannande flyttstädningen med =/ Ser INTE fram i mot det.
Hur som helst har jag inte kunnat skriva förns nu eftersom vår dator inte är inkopplad hemma.

Måndag: Var med barnen i skolan, delade på oss jag och Jörgen så vi kunde va med bägge barnen halva dagen var. Gick bra och var intressant men gudars skymning så trött jag var efter all information och ljudvolym.
Sen var det hem och fixa käk, korvstroganoff och pasta. Jörgen åkte och jobbade hela kvällen.
Så jag och alla 3 barnen myste till "Familjen Annorlunda" med popcorn och chips innan dom skulle sova.

Tisdag: Fick frukost på sängen av älsklingen för att vi vart ett par i 5 månader ;)
 Vi var med barnen igen i skolan, halva dagen var =) Sen åkte vi med barnen och kikade in Rättviks Ridklubb eftersom barnen är jätte sugna på att börja rida, inte mig imot, jag älskar ju hästar och är gärna med själv och grejar i stallet om jag får möjlighet =)
Sen kom en kompis till My hem till oss och lekte i några timmar.
Fick bli pannkakor till mat till barnen och man, jag åt restena från gårdagen då jag avskyr pannkaka och våfflor ;)

Onsdag: Barnens första dag ensamma i skolan och det hade gått super bra. Jag och Jörgen åkte och gjorde ultraljud och fick se vårt älskade barn i magen, sååååå lycklig jag blev och va nära till tårar, allt såg bra ut, vi fick även veta att det är en liten pojke som vi väntar <3 Åh så myyyys!!! Som jag redan kände på mig men nu har vi en son tillsammans, han har bara inte tittat ut i verkligheten än =)
Hämta barn, Tuva hade med sig en kompis hem och My var hemma hos en annan kompis.
Barnen lekte ute jätte mkt vilket dom har gjort varje dag istort sett hela dagarna, eftersom dom sopat vägarna så ä¨r det jätte skoj att åka sparkcykel ;)
Fixade mat, blev köttfärslimpa, potatis, brunsås, lingonsylt och stekt lök....mums för husmanskost <3
Sen blev det öppet hus på musikskolan, där Theodor ska börja trummkurser till hösten och My som även tjatat om det förut ville börja spela fiol och tog för sig och provade 2 ggr där innför barn och föräldrar och var verkligen intresserad så det ska hon börja med. Och Tuva vill börja med panflöjt så blir en hel orkester hemma ;) haha.
Sen var det dusch och mys innan barnen skulle i säng.

Torsdag: Sovit så dåligt heeela veckan och jag är som en zombi känner jag. Jörgen sjussade barnen till skolan sen tog han tag i tvätten  och jag i disken. Ringde lite samtal, sen kom älskade storebror förbi på fika =) Super trevligt.
Sen ett bad för mig, hämta barnen, förbi bm i rättvik som ínte var där, lämnade Tuva hos sin momor och sen tog jag och barnen och åkte till mamma och här stannar vi nu till sön =) <3 Skönt att träffa mamma igen <3 Jörgen ska jobba hela helgen, kommer sakna han <3

Hörs mer i mon =) Kram!

Tar in några bilder <3



Töjningen är även klar så jag fick i mina tunnlar, har 20 mm nu =)



Sista dagen <3

Idag var jag med sonen till skolan, så vi tog bussen i morse <3 Mysigt och han är så duktig i skolan, han fick kramar och alla skulle sakna honom men vi lovade att hälsa på och skicka kort =) <3
Nu idag var det verkligen sista gången på Enbacka skola, men jag fattar knappt ännu att det bär av till en ny kommun, ny lägenhet, ny skola och allt sånt där ännu ;) Men tror det kommer bli bra.
Jag var med Theodor i skolan tills 12 ungefär sen traskade jag hem till mamma, var sjukt kaffe sugen.
Vägen från skolan till mamma var skiiiiit jobbig att gå och jag gick väl som en anka och flåsade som en ko. Haha.
Hur ska jag orka senare in i graviditeten och magen är lika stor som nån skulle kunna vara i sista månaden med, mja blir spännande haha.
Fikade iaf med mamma och snackade lite innan jag däckade på hennes soffa.
Det var behövligt och jag sov ett bra tag, drömmde mardrömmar med, usch!
Sen kom mormor och morfar, fikade igen, Jörgen & Tuva kom, så har jag lagat mat, diskat och packat i hop hela vardagsrummet idag iaf =) Vi kör på mer i kväll och i morgon, ska straxs fortsätta i Theodors rum.
Så det händer grejer även om det känns som de inte gör de.
Jörgen, Tuva & Theodor åkte precis och handlade.
My följde med Lovisa hem efter skolan och ska sova där inatt, saknar henne <3 Får krama om henne massor igen i mon =)
Ska hinna med lite fredagsmys med älskling, Tuva & Theodor i kväll iaf =) <3

Ha en fin helg alla!




Öppet Hus

Lång dag har det varit från man slog upp ögonen i morse.
Har packat, rensat, diskat, tvättat i 3 timmar, lagat mat, duschat och gett käk till barnen, diskat igen sen raka vägen till barnens Öppet Hus där vi blev alla 3 timmar som det var.
Trevligt var det och det var så mkt fina saker som barnen gjort och visade. Theodor har hållt på mkt med asagudarna och kan enormt mkt om dem =) My och hennes klass har hållt på med sagor och Trulle mkt.
Älskade barn <3
Fikade gjorde vi med där och man fick chans att säga hej då åt en del föräldrar och lärare.
Barnens far med familj kom också, kul för barnen, verkligen sista gången där nu =(
Helt slut, trött, ont i kroppen och döds hungrig så skulle mamma iaf bjuda på kebab och pizza.
Fick vänta 35 min på den och jag tror fan hela Gustafs var där och beställde pizza och de två stackars gubbar där på pizzerian hade fullt upp och det blev lite fel här och var, men men sånt e livet =)
Sen såg vi Sveriges värsta bilförare, barnen sover nu och jag är verkligen helt slut och vill bara lägga mig och sova, men måste duscha och bädda rent i sängen före....gäsp!
Underbar dag på alla vis men väldigt lång <3

Imon ska jag vara med sonen i skolan <3 Blir mysigt <3

Kram!




Stress!

Åh vad jag hatar dom ggr man försover sig, idag vaknade jag 07.13 och fick brått med att väcka barnen, och snabba som vi var så hon vi klä oss och få nått i magen, packa det som skulle med till skolan innan det att var dags att gå mot bussen 07.28...phu.
Nu har jag slängt i mig en macka och lite mjölk, gillar inte när det inte finns nån god frukost hemma.
Nej blir att handla idag på em.
Så blir det tvätta mellan 13-16, barnen kommer hem och ska äta & duscha sen blir det öppet hus på deras skola idag =)
Blir mysigt, kul att se allt som dom gjort med <3
Imon är det sista dagen för dom på Enbacka Skola, känns sorgligt =( Men jag hoppas dom ska få det minst lika bra på sin nya. Och lite spända är dom nog allt och nyfikna.
Jag har inte riktigt fattat än att vi ska flytta, att vi aldrig kommer tillbaka till vår lägenhet =/
Men tillsammans så vet jag att vi kommer bli en jätte bra familj och få det underbart tillsammans <3
Så kommer ju den 6:e familjemedlemmen (bebis) i augusti =) <3 Underbart.
Drömde att jag var och skulle göra ultraljud. Bara 6 dagar kvar nu, ska bli så spännande <3

Nu blir det kaffe och packa lite, My´s rum är iaf klart, skönt, nästan alla skåp i köket, Theodors rum snart klart och så är det vardagsrum och badrum som ska packas.
Och det ska väl hinnas, annars får jag fortsätta mest Jörgen & Kjell kör grejor till skroten i mon =)

Kram!



Sleepy

Trött och seg som vanligt har jag vart idag, trots att jag sov i princip oavbrutet de första 4-5 timmar inatt så var jag tvungen att sova när barnen åkt till skolan med Jörgen, och ja jag somnade illakvickt.
Skönt var det sen vaknade jag kl 10 av att jag var så himla kissnödig nu tror bebisen trycker extra mkt på blåsan just nu.
Och gud så mysigt det är att känna vårat älskade barn i magen sparka och röra på sig <3 Längtar efter dig!!! <3
Igår vad mammsen, sebbe, oliver och kjell här och käkade lite med oss, blev kassler, potatis, sås och ananas =) Gott!
Så packade Jörgen och My en hel del i hennes rum, får blir mer packning idag. För 2 dagar sen bär det första lasset av =)
Vi har iaf mest slöat hela dagen och My följde med Lovisa hem efter skolan.
Har precis druckit kaffe och piggnat till en aning så nu ska jag ta en dusch sen fortsätter vi packa.
Idag blir det bacon, lingonsylt, potatisbullar och blodpudding. Blir gott det =)

Ha en fin dag i vårvädret alla!



Love Life

Efter att barnen fått sjuss till skolan så skulle jag och Jörgen sova en stund för vi hade sovit så dåligt under natten, dels så somnade vi sent sen så kom barnen under natten så vi låg 4 st i min säng så det var mysigt men trångt och man va lite orörlig =)
Men precis vid nio tiden när jag var så trött att jag såg stjärnor och jag va på väg in i en sån där skön sömn så började det plinga utav bara helvete på dörren för 3 grabbar sku installera bredband...SUCK! Och tid tog det och ut och in sprang dem och vi kunde mest sitta trötta, ruffsiga i håret och se på som fån tills dom gick.
Sen blev det iaf lite mat med älsklingen innan han skulle åka mot jobbet, bacon och makaroner ;) Gott.
Sen blev det dusch och kaffe för mig och barnen kom sen vart det blge en vända.
Gav mammsen lite pengar så barnen kunde följa med dem på donken och käka och leka och jag åkte till Par i Hjärter för att få min text på fingrarna =) Så nöjd! Love Life står det. Kan inte annat än att älska livet som det är <3
Efter det blev det fika med Sören, sen åkte jag ner till mammsen och blev bjuden på mat, gooooood mat, min favvomat, saltsill, potatis och löksås <3 Yummi!
Sen hem ge barnen kvällsmat, fika med mamma, Kjell och Oliver sen lekte barnen bra tillsammans och jag kikade på Familjen Annorlunda innan barnen skulle lägga sig och få massage <3

Nu är jag döds trött och ska borsta tänderna sen sooooova.
Ska bli så skönt.
Imorgon ska jag med My till skolan så lär upp i tid =)

God natt gott folk!




V 18

Går nu in i vecka 18 och jag har känt rörelser i magen, KÄRLEK!!!! <3
Här kommer 2 magbilder från gårdagen =)

Om 1 vecka och 2 dagar får vi se bebisen och dessutom veta om det blir en liten gosse eller flicka =) <3




Date with my love

Igår ville jag bjuda ut min man lite just för att han förtjänar det för att han bara finns, för allt han gör för oss, för att han är den underbaraste mannen i världen och alltid finns där för mig och barnen <3
Och en dejt vart det som och vi är lika kära som från när vi träffades =) Helt underbart, han får det fortfarande att pirra och slå frivolter i magen på mig och känns som det var jätte länge sen vi träffades men är faktiskt snart bara 6 månader sen vi var på vår första dejt och det vart kärlek vid första ögonkastet =)
Vi konstaterade även att vi har ju inte dejtat nått på egen hand direkt, vi har haft familjelivet med sen första början ;) <3 När vi förlovade oss var vi ensamma iaf ;) Men lika underbart har det varit ändå om inte ännu bättre. Men det var uppskattat <3

Efter att ha fått håret färgat av Jasmine, duschat, sminkat mig, tvättat, diskat, lagat & ätit mat med Jasmine (Gjorde ungstekt falukorv, potatis och pepparrotssås) och jävlar va gött de va!
Så kom äntligen älsklingen hem från jobbet <3 Vi tog kaffe & te innan vi åkte mot blge för att släppa av Jamsine <3 Sen åkte vi till Älvkanten i Torsång och käkade plankstek och fy så gott de var =) Mums!
Trotts att ljudnivåan va ganska hög där så hade vi både roligt och skrattade som tusan och hade det mys =)
Sen fick det bli bio med popcorn & läsk, vi såg En gång i Phuket och det rekommenderas, skit rolig var den!
Och som man ville vara i den värmen, nångång så¨=) <3

Sen fortsatte kvällen med bara oss och en massa massa mys hemma <3
Älskar dig så Jörgen <3

Barnen åkte med pappa sin till sin farmor i fredags, hade en allmänt tråkig och ensam kväll hemma då, tyst och tråkigt utan mina älskade barn eller man.
Men idag är det söndag, och om några timmar kommer Jörgen från jobbet och straxs efter det kommer mina älskade barn <3 Myyyyyys <3
Jag ska ta en kaffe nu sen börja rensa lite i nått av barnens rum idag iaf, är ett måste. 5 dagar sen bär det av till Rättvik....PANIK!!!!!! =)

Kram!





Sjuk igen

Har inte hunnit eller orkat skriva nånting här.
Tänkte sammanfatta lite iaf =)
I förrgår när Jörgen igen så käkade vi god köttfärsås och spagetti och mamma och dom var här och käkade med <3 Sen drog vi till kupolen hela drösen för Theodor ville köpa en grej och vi behövde ändå handla en hel del.
Barnens far med familj var här och hälsade på innan på dagen också föressten.
Så gick någonting tror jag som absolut inte ska gå så här tidigt i graviditeten =( Nu är det bara härda ut och vänta på ultraljudet om 2 veckor för att se att bebisen mår bra och att allt är som det ska. Och avakta och se så det inte blir nå mer på vägen före =( Är så orolig och det har vart så mkt denna graviditet =( <3

Fick iaf så jävla grisont i kroppen under natten och var allides ur i skallen och mådde pyton sen vart det feber och var febrig till och från hela dagen igår, men de värsta är nog fan värken i kroppen.
Hade jag inte ont förut så har jag de defenitivt nu.
Vart iaf kebab & pizza hos mammsen igår <3 Gott var det.
My var hos sin bästa kompis Lovisa <3 Dom passar på att leka massor med sina kompisar nu innan flytten och det är väl bra <3
Utvecklingsamtal var det för Theodor med efter skolan, han var så duktig och fick bara höra gott om han <3 Underbara Theodor, hade inte förväntat mig nått annat, han är en sån genomsnäll och go kille <3

Idag torsdag så är Jörgen och jobbar, eller ja han är väl på g hitåt vid det här laget <3 Han har rensat i städskrubben iaf i köket så de flesta skåp i köket är tömda men än finns massor att göra =/ Och en vecka har vi på oss. Suck jag är fortfarande sjuk och klen, har orkat tvättat mig, diskat och borsta tänderna idag, går inte många knop här heller =(
My är med Molly hem och Theodor är nere hos Oliver och leker.

Over and out!



Bebis <3

Slänger in en bild från helgen =) V.16 då och inne på V.17 nu ;) <3

Jörgen pratar och gosar med bebis =)





Grinig dam

Hej och hå så var det måndag igen, sportlov & helg är slut.
Lite tråkigt men så är det =)
I fredags så kom älsklingen & Tuva, sen var det lek, tvättning och bara EN maskin funkade och jag hade så mkt tvätt att det var sjukt, men bara bita i de sura äpplet och dela upp de på två underbara tvättkvällar =/ Suck.
I allafall så tog Jörgen med sig barnen ut mest jag tvättades, så mellan tvättvarven fick de bli rockabilly och en iskall alkoholfri öl =) Fint de =)
I lördags så var jag så sjukt trött, hade verkligen inte sovit mer än nån timme, men vi drog iaf till donken och Sportys lekland i Falun under dagen med alla barnen och lillebror <3
Jag köpte även lite nya underkläder och smink, det behövdes =)
Sen var det tvätt när vi kom hem, se melodifestivalen - andra chansen och JAAAAAA Top Cats tog en plats i finalen! =) Röstade nog sammanlagt iaf 6-8 ggr på dem under kvällen ;) Sen tyckte jag att dte var bra att Torsten Flink gick vidare, han är egen och har fin röst och en ganska fin låt och defenitivt bättre än Sean Banan ;) Men barnen höll inte med om det haha.
Söndag var det mys, fika hos mammsen, tacos.

Jag har vart allmänt grinig och nere hela helgen, dels av röksug som har vart riktigt starkt i helgen. När ska de släppa helt när ska man sluta tänka på cig? Men självklart stod jag imot suget och det var länge sen jag rökte. Är stolt över mig själv =) Men jävlar va tuffa vissa dagar är. Men har inte sovit nått särskillt alls under helgen vilket jag tror bidrar att man vill röka.
Har nog inte vart så roligt  sällskap under helgen för Jörgen men hoppas han förstår varför jag vart sur och nere, och det tror jag ;) <3

Nog om de.
Måndag idag som sagt och skoldags för mina barn, så när dom kommit till skolan så la jag mig och kika på lite tv, sen somnade jag, Tuva hade studiedag så hon var kvar hemma och Jörgen.
Sen fixade Jörgen käk, jag dammsög och duschade sen var dom tvugna att åka eftersom han skulle jobba =( Saknar <3
Men imon kommer han igen och vi lär packa en jävla massa i veckan. Har istortsett inte packat nånting =/ Och om 2 veckor bär det av med flytt till Rättvik, nej skärpning på mig nu!

Ha en bra dag alla!



Feeling bad...

Har haft lite si och så dagar har mått riktigt jävla dåligt, så ska ta och ringa barnmorskan idag och se om hon vet vad det kan vara, illamåendet är gör kraftigt och har kommit nu spyr fontäner i mellan åt.
Sen huvudvärk och ont under vänster bröst på det.
Usch och fy. Värken i armar och rygg är rent ut sagt olidligt det med. Ja nog om de.
Har iaf vart fint väder ute och för min del får det gärna fortsätta så men antar att det kommer bli snö och kallt igen :(

Är iaf 2 mars idag och vi går mot rätta tider!!! =) Och om 5 månader kommer bebisen, bra konstigt när man tänker efter men bra mysigt också!!! <3

Min kepa kom på posten här om dagen med, grymt snygg är den ;)
Och en annan bra sak är att även om jag är röksugen till och från och tänker på cig hela tiden så är det skönt att jag kommit så långt och vart utan så länge.
Har provat med en att röka men mådde ganska illa så det blir inte av någe mera :)
Stolt över mig själv och ännu skönare kommer det kännas när hela kroppen ställer in sig på att man är icke rökare.

Idag kommer gubben min och hans styvdotter med =) Länge sen nu.
Blir mys och lek i helgen.
Sportys lekland på lördag =D

Kram!




RSS 2.0