Body Art

Har haft Tuva och Jörgen här hela helgen, gud så mysigt! Älskar den mannen så jag kan inte ens finna ord för det, saknar han varje sekund han inte är nära mig <3
Så riktig kärlek ska kännas antar jag =)

I fredags fyllde han år, hade gjort en tattoo på halsen med hans namn i ;) Som present sen köpte jag en prydnadstavla med texten "Jag är den första dagen på resten av ditt liv" och en hjärttavla som man även kan ha som ram som det stod "Du & Jag" på =) Så fint så och det var uppskattat <3
Sen käkade vi och bakade tårta och tog en fika med mamma och Kjell.

Lördag så var det massa mys & lek hemma, Tuva & Jörgen åkte hem till Rättvik några timmar efter som hon skulle på kalas, sen skulle Theodor på discokalas när dom kom igen och vi andra åkte och handlade massa gott till lördagsmyset.

När barnen lagt sig sen så gjorde jag mysigt i badrummet med skumbad, kall folköl och tända ljus <3 Så mys.

Söndagen var det pepparkaksbak för hela slanten, sen mat och sen åkte Jörgen och repa och jag var hemma med barnen.

Idag är det måndag och imorse 07 åkte dom hem =( Sakna!!!!
My kräktes galla precis innan vi skulle gå till bussen så hon har vart hemma med mig idag, snuttan.. men vart inge mer och hon har ätit och vart jätte pigg idag, så blir lekis för henne imon.
Då ska även jag jobba 13-21.

Har annars bara plockat och röjt barnens rum, dammsugit och bäddat rent i sängar, nyss ätit så nu väntar disken sen läxa med Theodor och bada & duscha barnen.

Har beställt hem nya spiraler och ikonpluggar till öronen, nu blir det att töja från 10-14 mm men sen ska jag inte göra större ;)

Slänger in en bild på tattoon även om det inte syns så bra =)



Det vackraste

Haft underbara dagar med min älskling, dock lite sömnbrist men är grymt lycklig ändå.
Han är den jag vill spendera livet med <3

Jag frågade han för några veckor sen vad han skulle säga om jag tatuerade in hans namn då fick jag till svar att han skulle då aldrig göra en sån grej =) Haha men igår fick jag mig den vackraste överasskningen jag nån gång fått, han hade tatuerat en lilja med mitt namn i under vänster bröst.
Jag vart chockad men det var ju så vackert, kärleksfullt och jätte stort!
Min älskling <3 Jag hoppas vi får ett långt liv tillsammans.

Idag sov jag lite mest barnen var i skolan sen är My med Lovisa hem och kommer hem vid sex, Theodor hade Axel med sig hem i några timmar.
Gud så vi tokat oss och skrattat haha!

Ska ta och dela en pizza med Theodor idag tror jag, är grymt sugen!!! =)

Älsklingen åkte hem tidigt i morse eftersom han skulle jobba, imon kommer han och Tuva igen och stannar över helgen <3 Underbart!

2 av barnen ska på kalas på lördagen sen på söndagen blir det baka lussekatter! =)

Har julgardiner och ljusstakar uppe nu, så fint och mysigt.

Fredag fyller Jörgen 41 år så han skulle fixa lite smörgåstårta, på söndag fyller bästa Jasmine år =) <3

Nu läxläsning med sonen, kram alla, slänger in bild på tattoon =)




Hearts of gold

Vart precis klar med städningen och ska hinka i mig en kopp kaffe, skynda mig in i duschen och skynda mig vidare mot jobbet. Är ju iaf en skön tid att jobba =) 16-20 ;) Och så är Jörgen här när vi kommer hem ikväll, kan ju inte bli bättre =D
Sitter och lyssnar på Black Raven-Mound of Clay, grymt bra låt <3
Är fortfarande lika extremt sugen på tatuering det kryper i kroppen!!!!

Idag ska iaf Jasmine klicka hem lite hårförlägning så jag får ju nån förändring iaf =) Sätter in en bild på mig när vi hade gjort de i januari 11, och en bild på det fina guldhalsbandet jag fick av mitt hjärta i helgen <3 Vi har ju nämligen vart ett par 1 mån =) Igentligen har vi hållt ihop i 2 månader men vi bestämde att vi skulle kalla oss för pojk & flickvän den 20 oktober så det är vår dag =) <3

Ha en fin dag trots grått väder och dimma!



INK ME!

Fy fan vad jag skulle vilja ha massa, massa mer färg på kroppen, den skriker efter de!
Synd de ska kosta så förbannat men men...får önska mig presentkort kanske =)

Har haft en toppen helg med barnen, Tuva, Jörgen.
Vi var på bio på lördagen och såg smurfarna =) Mkt uppskattat var det och super mysigt, sen har det vart massa mys och Jörgen har fått träffa de flesta i släkten på mammas sida under söndagens släkt fika ;) Så nu var det avklarat =) haha.

Idag har jag pysslat med tvätt, dammning, (ska ta badrumsstädning snart), tvättat alla gardiner, satt upp ljusstakar, pysslat massa med barnen, läxor, söka jobb och en massa annat, hunnit med lite kaffe med Jasmine med ;)

Klockan går är inte de minsta sugen på att börja gno badrummet men är väl så illa tvungen....sen ska jag slå mig ner i soffan med en macka!

Imon består dagen av städning och jobb, sen kommer älsklings gubben hit på kvällen <3

Ha det alla!



Love

Idag har jag jobbat, fick åka med Sara ner imorse, snällt de ;) Satan i gatan va kallt det var när jag vinkade av barnen vid bussen och vitt av frost överallt, jobbade 9.30-16.30 sen hämta barn och hem och göra mat.
Blev kycklingnuggets, ris och currysås idag och barnen åt jätte bra! Så skönt =)
Jag åt massa sambal ojlek till eller hur det nu stavas, skitstark men skitgott! Blev nog lite sår på tungan efter det ;) haha.
Diskade och tog sen en varm dusch medans barnen kikade på bolibompa <3
Sen blev det mys i soffan med kvällsmål och bonde söker fru och herregud så söta kommentarer barnen kommer med och dom märker verkligen att jag är kär och ler hela tiden spec när jag också ser kärlek på tv så blir jag glad och nästan tårögd =) Då frågar dom varför jag flinar och så fnittrar dom hehe.
Barnen tyckte jag skulle vara med i Ensam mamma söker, då sa jag att jag hade ju redan min Jörgen men då sa My:
- Ja men va med så kan Jörgen söka, men du får bara pussas med Jörgen mamma, ingen annan, haha sötnosar <3
Sen tyckte dom jag skulle vara med i bonde söker fru och dels så sa jag samma igen och att jag inte söker nån fru ;) haha. Men My tyckte då att Jörgen skulle söka han kunde ju låtsas att han var bonde och så skulle jag söka till honom ;) <3 hahaha.

Barnen ligger och jag har tatt några alvedon, fy helvete vad jag har ont =( Sov super dåligt inatt och kände bara av massa av värken i höger armen, hela dagen på jobbet har jag haft sjukt ont i den, väl hemma ännu mer och i rygg och nacke, sen började vänsterarmen värka med, nu börjar det bli jobbigt på riktigt!
Ett tag var det iaf lugnt så länge jag jobbade eller höll på med något även om smärtan kom sen efter ett arbetspass och att jag kunde gå gråtandes från jobbet eller om nätterna, men nu idag har det vart heeeela tiden och käkar en massa alvedon för att jag står inte ut, och huvudvärk och en crohns som spökar som sjutton med magen nu. Jävla skit drygt är vad det är, jag kan ta massa smärta men att dagligen har det tär på en nått fruktansvärt.
En arbetskamrat gav mig nret till en bra kiropraktor i hda men får se, det är höga kostnader, pengarna finns ej..

Nu är jag ledig tors, fre, lör, sön, mån! Skönt, får se om man blir utringd nå men imon ska jag iaf vara med My i skolan <3 My ska också ha nån konsert med skolan imon så hon har bestämt massa fint hon ska ha på sig imorgon =) Sen efter det ska Theodor klippa sig, vilket han själv valt =) Kommer bli så fint så <3
Blir en bra dag, sen närmar sig helgen och helgen blir fylld av massa massa kärlek med mina fina familj, alla 5 samlade ;) <3

Sist men inte minst, tack Micaela Högman för att du fixade till min blogg! Det var då den snyggaste och mest passande mig av alla gratisdesigner =) Tusen tack!

Kram alla!




Jultidningar

Idag började väl dagen så där, haft migrän mindre skoj så jag har sovit en del efter jag vinkat av barnen vid bussen i morse.
Min crohns har spökat med och har vart tokdålig i magen, så inge jobb blev de för mig =( Men som "tur" var det bara en kort dag jag missade idag på 3 timmar.
Hoppas på att magen håller sig bra nu, imon ska jag jobba 9.30-16.30 så det är lite mer timmar som man går miste om annars =/ Och alla timmar man får är behövliga nu!

Så har vi handlat, vart ner hos mamma och hälsat på, käkat saltsill, potatis och löksås där...mums så gott! =)
My har lekt med Lovisa också =)

Så tog jag tag i det där med jultidningarna tillsammans med mamma, var iaf ganska lätt när man gjorde beställningen över internet, skönt att ha det gjort nu, bara att vänta, dela ut och håva in pengarna sen då =)
Theodor valde premierna fingerboards, en sprötlampa och en cd spelare =)
Så får han väl en slant också när man betalat in vad alla ska betala.

Ska straxs möta Theodor som är hos Tim, är döööökallt ute nu, längtar mig bort till varma breddgrader, nått år ska jag befinna mig utomlands iaf under januari, februari så vi slipper den långa vintern ;)
December är ju iaf en mysig månad att vara hemma i Sverige i.
Sen blir det att mysa ner sig i soffan med lite kvällsfika med barnen och se på Kär & Galen =)

Tjo!



Punk för hela slanten

Tänkte sammanfatta lite nu igen då ;)

Har haft så fullt upp så man hinner inte med nån blogg..men onsdags natt så vart sonen dålig =( Så jag var hemma med sjuka barn på torsdagen, skulle vart med My i skolan då igentligen men får ta det denna vecka istället.
Han mådde iaf bättre på torsdagen och kräktes bara 1 gång på natten.

Så torsdagen var ganska lugn för oss, inte så många knop.
Tog iaf och städade lägenheten, dels för allt jävla skräp som blir sen bra att städa bort sjukbasiluskerna ;)
Fredagen var barnen tillbaka i skolan igen, jag jobbade några timmar, mellan 12.30-16.30, sen var det mys med barnen, handling, matlagning, fredagsmys sen kom älsklingen efter han hade spelat i falun, så det vart myspys i soffan med han <3
Lördagen startade lugnt, mysfrukost och sen gick Jörgen och Theodor ut och skruvade lite cykel, My åkte till Lovisa sen sov barnen hos sin mormor och vi spenderade kvällen i avesta på punkfesten! Va riktigt grymt, skit surt bara att jag missade Jörgens spelning =( Men det blir fler ggr.
Kikade iaf på de andra banden, asta kask, the dräpez (hette dom så? ) mimikry, men dia psalma blev de inte av att vi såg, hade de så skoj ändå ;) träffade massa skoj folk och hade en super kul kväll med älsklingen <3
Ni får ursäkta mina skitdåliga mobilbilder, min mobil är numera helt kass på alla plan.
Söndagen var lugn, bara mys!
Sov dåligt under natten, upp och jobba måndag morgon, vaknade vid 4 så jag var allmänt grötig i huvudet på jobbet.
Men så hämtade hjärtat mig när jag slutat så hade han fixat lasange <3 Så underbar han är, bara en sån sak är fruktansvärt uppskattat när man varit ensamstående så länge och jag vet inte om nån kille nånsin lagat mat åt mig? haha. Super tack iaf <3
Sen åkte han hem för att jobba så får se när vi ses igen, till helgen kanske =)

Badat och duschat snuttungarna för ett tag sen, sett ensam mamma söker, ska söka lite jobb nu, barnen va trötta som gick upp 5.45 i morse, så hoppas dom får sova sött nu =) Jag jobbar em imon, skönt de =)

Ha en fin kväll!



Lite av en mor och son dag

Som sagt var jag med sonen i skolan idag =) Möttes av en stor kram och ett stort leende av honom när jag kom <3 Älskade unge <3
Va jätte roligt att vara med och se hur duktig han var =) Så träffade jag My också på rasterna och fick krama om henne <3
My skulle med Lovisa hem idag så Theodor och jag har haft egen tid, skrattat & myst, läst läxan i lugn och ro och lagat mat tillsammans =) Men sen skulle ha hem till Tim.
Inväntar tösen nu som borde komma snart.

Bokat klipptid till Theodor då han själv kom och sa att nu vill jag klippa mig, va väl för drygt att spara ut det kanske hehe.

Ätit och diskat, är så tyst här hemma så jag nästan somnar ;)

Imon blir det sjukgymnastiken och provtagning om det ordnar sig med sjuss då.

Slänger in 2 egobilder från helgen ;)




Det är inte roligt längre...

Har legat vaken i natt och haft sån smärta i ryggen men framförallt i högerarmen, somnat och vaknat om vart annat genom natten, och vaknade i morse med en sån stelhet och smärta i nacken, sitter kvar än.
Det är en fruktansvärd jobbig smärta och jag fryser och är trött =( Känner mig som jag antar att en tant i 80-90 års åldern gör och det är inte roligt...
En sån smärta som får mig att gråta och jag känner mig så orörlig och stel. Vill helst inte käka alvedon för att jag äter så mkt alvedon dom gånger huvudvärken sätter in så det räcker och blir över, men som idag är det omöjligt att låta bli.
Någon som vet en bra kiropraktor? Kikade lite på nätet om priser och så, det är runt 500 kr och få en sån undersökning, pengar man inte har...men kanske är värt det i längden, för jag står inte ut!

Sitter med en kaffe och väntar på att åka ner till Theodors skola, tänkte vara med han idag fram tills han slutar <3
Han vet inget så han blir nog super glad =) Vågade inte lova nått i morse eftersom jag mår som jag gör, men orkar inte heller vara hemma och bara sitta och ha ont och sova.
Jag brukar vara med barnen en gång per termin så ska kanske vara med My på tors eller nästa vecka <3
Ska bli super skoj iaf, älskar mina barn över allt annat! <3
Och min Jörgen & Tuva, min älskade familj, gud vad lyckligt lottad jag är som har dem alla <3

Uppdaterar senare, kram därute!

En kram och lyckönskningar till världens bästa Jasmine idag med <3



Dagarna går

Och snart är höstlovet över, sista dagen idag.
Så vi ska köpa pizza och ha en myssöndag idag ;)

Ifredags så kom min älskling och hans dotter hit <3 Så mysigt! Gud det finns inte ord för hur mkt jag älskar den mannen, jag vill dela mitt liv med honom och våra barn <3
Dom åkte på lördagen igen för att han skulle jobba =( Men så kom barnens farmor hit då och sov över och umgicks med barnen.
Åkte till brorsans grav och tände ljus, det är så fint på alla helgona på kyrkogårdarna, som en stor stjärnhimel som mamma sa fast av ljus <3
Sen följde jag hem till brorsan och vi drog senare på fest hos Fendinge. Sen vart det krogen, och herregud det är inte min grej haha, men vi hade rätt skoj ändå =) Jobbigt med sliskliga turkar bara men men.

Nu ska jag fortsätta tvätta, mysa med barnen och käka =)

Tjo!



Städdag

Vi sov till halv nio i morse, så skönt med höstlov!
Började dagen med mys med barnen och frukost till barnkanalen <3
Sen började jag röja upp överallt, tog en timme bara i My´s rum =/ Sen damma, diska, barnen åkte ner till mamma en sväng så fick jag städa i fred och barnen leka.
Fortsatte med all världens tvätt, dammsög, skurade golven, bäddade rent i alla 3 sängar,  gjorde rent badrummet, käkade. Hade också John på en snabbkaffe mitt upp i allt.
Sen kom barnen hem då tog vi och käkade tillsammans, sen badade & duschade dom och så var det bonde söker fru =)
Så skönt sen när man är klar med allt, var verkligen behövligt med städningen, då menar jag VERKLIGEN!

Barnen sover sen nån timme tillbaka, jag har pysslat med lite jobbsökande och käkat gammalt godis =/
Har verkligen ätit massor idag och är döhungrig men inte så konstigt kanske om man hållt på hela dagen och endast setat 5 min här och där =)

Saknar min andra hälft <3 Mannen i mitt liv <3 På fredag kommer dom och sover över, då ska jag mysa massor med honom.

Imon är det arbetsförnedringen som gäller, sen jobb 14-21.

Kram!



Jobba

Jobbade mellan 14-21 idag, barnen var hos mammsen, så slapp dom lite fritids iaf =) Skönt med höstlov nu!
Var rätt lungt på jobbet idag tyckte jag och allt flöt på så bra, sen blev det goood tårta där med och annat gött ;) mums!
Fick schema för hela november igen nu =) Känns bra att veta, kanske dom har förstått att jag vart där i 5 år nu, tycker det börjar bli dags för en anställning snart! =)

Sen var det iaf hem och läsa saga och lägga älskade barnen, Theodor hade så ont i magen =( Vill inte att mina barn ska ha ont eller vara ledsna =( Man vill bara ta bort det från dem.
Det gick iaf över när han låg på magen och jag hoppas det håller sig borta nu, annars får nån läkare kika på honom, magen ska man ta på allvar!

Sen zappade jag lite tv när barnen somnat, pratade med John en sväng, har ju lovat att vi ska försöka ses när han ändå är i sverige så jag får vällan försöka klämma in det nåndag. Har så mkt som ska göras så vet knappt vart jag ska börja =/
Duschat nu och klockan är straxs 24, är så trött, men lär fixa med lite sopning på golvet, lite arbetssökande och annat innan jag får sova.
När jag stod och tvättade mina pluggar till öronen så vart jag sugen på att töja mer, 12 eller 14 kanske, undrar dock om pluggarna sitter lika stadigt ändå, många säger att ikonpluggar och plast lätt hoppar ur öronen och sitter dåligt, mina har då aldrig gjort det och sitter hur bra som helst, men har dom ju aldrig i när jag duschar eller badar.
Det är ett måste att tvätta pluggar och öronsnibbarna minst varannan dag, annars blir det lätt super äckligt!

Jaja, nog om de, säger God Natt då gott folk =)



En helg fylld av kärlek

Oj vilken toppen helg vi haft, vet knappt vart jag ska börja =)
Fredagen var det iaf städning som gällde, sen kom ju Tuva och Jörgen på kvällen så barnen fick leka en stund innan det var läggdags och jag och hjärtat myste ner oss i soffan <3
Lördag, in till kupolen och fixa grejer till kalaset, halloweendräkter, fiskedammsgrejer och lite det ena och det andra som fattades i mitt hem ;)
Sen var det tacos hos mamma sen hem och ha barnkalas, barnen hade det super skoj och vi med, och så duktig Jörgen är med barnen, beundrar han <3
Söndag tog vi det lungt på morgonen, barnen lekte, Jörgen röjde mitt förråd, barnen gick ut och spöka och så gjorde vi lite pärlarmband.
Sen lunch innan vi drog till aqua nova och badade och stojade, vi hade det super skoj.
Barnen går så bra ihop och jag har myst till tusen med min karl, så härligt att ha dem här och att barnen tycker så mkt om honom ger mig så mkt värme i hjärtat <3

Är evigt tacksam att dom kommit in i våra liv och jag hoppas på en lång fin framtid tillsammans för oss alla fem <3

Måndag idag och dom åkte hem på förmiddagen, va jobbigt =( Så har jag vart på sjukgymnastik, barnen har lekt med kompisar, har hunnit med kaffe med Jasmine, röjt lite här hemma, ser ut som 7 svåra år här haha, vart hos mamma <3 Sett ensam mamma söker =) Lekt med barnen, sökt arbeten och lite så =)
My satt och frisera mig i håret idag och så sa jag hur mkt jag älskade dem och hur mkt dom betydde för mig och att mitt hjärta skulle gå sönder om jag var utan dem, då sa My: - Jag älskar dig mer än godis mamma och så kramade hon om mig. Guuuud så sånt värmer i mammahjärtat! <3 Dom är min luft jag andas.
Så pratade vi lite om kärleken på deras nivå =) Dom fnissar mkt när jag o Jörgen pussas och bara dom ser nån på Tv som pussas ;) haha.
My friserade mig i håret som jag skulle se ut på mitt och Jörgens bröllop sa hon =) haha sötgumman ;)

Nu ska jag ta och fixa med lite papper innan sängen.

Tack mina 4 hjärtan för denna underbara helg! Älskar er så! <3



RSS 2.0