Höst!

Fick bli ett inlägg till med lite kort från idag då vi har vart ute och gjort en pumpa och sopat löv ;)
Å när vi hade sopat klart kom en hårig fet spindel krypandes =/ Ueeeeeee! Såg precis ut som en tarantella fast mindre =( Men en snäll granntant kom och dödade den ;) 



Inför helgen

Igår var en riktig pissdag rent ut sagt, grät många tårar den dagen...av både 1,2 och 3 anledningar.
Men nu är en ny dag, helg och en veckas höstlov med barnen framför oss, gud så skönt, enda dagen jag vet att jag jobbar är tisdagen. Annars får vi se.

Efter jag vinkat av barnen vid bussen i morse så gick jag hem och slängde i mig en macka sen somnade jag, va riktigt trött och ögonen svullna. Är inte direkt nå piggare fast jag sovit i 2½ timme, men ska dra igång med bullbak snart, så kanske man piggnar till och en kaffe på det =)
Sen ska jag städa och duscha, är det jag ska pyssla med innan barnen kommer hem, sen ska vi gräva ur och skära pumpan så blir att sätta ljus i den =)
Ikväll kommer min älskade Jörgen och hans dotter och stannar heeela helgen, ska blir så skönt att ha dem här igen.
På lördag blir det fika hos mammsen, och barnkalas här hemma =)
Vi ska ha Halloween kalas, så ska försöka in till BR och handla kostymer idag eller imorgon med, sen på söndag åker vi 5 till Aqua Nova och plaskar och har kul! =)
Blir en bra helg det här, kommer nog inte att skriva något under helgen så vi hörs nästa vecka!

Kram på er alla!



Hjärtesorg...

I helgen ska min Opel säljas, blir ledsen bara jag tänker på det =( Och för mindre pengar än vad den är värld....men jag hoppas han som köper den ska ta hand om den och va rädd om den, det är min kärlek det där =( <3 *gråter*
Varken jag eller min bror är sugna på att sälja den, men jag behöver pengarna för att kunna ha nått att åka i under vintern, sen får jag intala mig att det är rätt för att slippa bekymmra mig över att den läcker in så mkt vatten och att det inte är någon familjebil.
Men min önskan hade varit att man hade råd att ha en vinterbil och Opeln som sommarbil och få laga den i vår sen ut och brumma igen.
Det var den bästa bil jag haft iaf och kommer aldrig glömma den <3 Får hoppas man kan skaffa sig en jänkare nångång i framtiden som plåster på såren.
Nej nu vet jag inte vad jag ska säga mer, blir bara ledsen...

Annars står denna dagen för städning och tvättning, har betalat räkningarna med, mer än nånsin, vart inte mkt pengar över =( Och regnar gör det med...usch vilken jobbig dag detta var...

Men i morgon kommer min älskling och hans dotter och vi har hela helgen tillsammans bokat med massa skoj. Känns bra! Längtar <3




Jag är här igen!

Ny blogg, nytt försök =)
Nu är jag iaf igång igen..
Men gudars skymning vilka tråkiga bloggdesigner man kunde välja mellan här då om man inte månadsbetalar =/
Kunde ju inte skapa en ny på blogspot eftersom jag redan har ett konto där, men bestämt mig för att starta en helt ny blogg, lämna allt gammalt bakom och börja om =)

Kan inte så mkt annat än att säga att jag är världens lyckligaste tjej, jag har 2 underbara barn som jag älskar mest i hela denna värld, och en underbar karl som jag aldrig vill leva utan, han är verkligen mannen med stort H, han gör mig lycklig, han får mig att skratta han är omtänksam och jag saknar honom varenda sekund! Vi är super kära i varandra och livet är bara toppen <3 Så har han en underbar dotter med som är en fin bonus på honom.

Är den lyckligaste kvinnan i världen!!!

Puss min fina familj <3



Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0