Kräk lördag

Imorse slog barnen upp ögonen redan kl 7, först trodde jag att de var vardag och att vi sovit över, då var det ganska skönt att komma på att de var lördag ;)
Straxs därefter började My kräkas =( Så hon har vart dålig i dag och spytt & sovit.
Hon piggnade till lite mot kvällen iaf och har fått i sig lite i magen iaf.

Theodor och jag har myst och lekt, sen har jag diskat, dammsugit, Jörgen kom förbi en sväng och hade paket med till alla oss ;) <3 Söt han är, en blomma till mig, en bil till Theodor och en mjukis giraff till My, dom är så nöjda =)
Jag och Jörgen har vart förlovade en månad idag ;) <3

Jag och Theodor beställde iaf pizza till mat, och aldrig nånsin ska jag beställa en Disco igen, va bara massa tjock deg med massa gegg av allt i, så åt ett par tuggor sen slängde jag det, finns en halv kvar i kylen, kanske Jörgen är sugen på imon ;)
Han är ute på punk kväll med sina polare =) Gör han rätt i <3

Annars så har jag bara myst med barnen, tvättat, städat badrummet, vikt och hängt tvätt, bäddat rent i allas sängar, gått med sopor och duschat barnen.

Hoppas alla kräk bakterier är borta nu och att det inte blir nå mer magsjukor och sånt på ett tag nu :)

Har precis duschat för andra gången idag, barnen sover sen en stund tillbaks och nu ska jag skrypa ner under täcket, är helt slut och denna handvärk är så jobbig, har fått tagi hjälp av Theodor att bara vri på kranen till duschen idag, har ingen kraft och de värker och stramar.
Konstigt...

Nej god natt gott folk =)



Fredag hela dagen

Mår förtillfället inge vidare, har hemsk huvudvärk, värk i höger arm och hand och svårt att röra 2 av fingrarna för de gör så ont, har vart hemma från kursen, är inte på topp alls, och magen är ur form, kanske kroppen som gör sig påmind att jag slutat med mina mediciner för tarmarna.
Hoppas på att det går över snart...
Sov när jag lämnat barnen vid bussen, verkligen behövligt! Sen till säter för att lämna in massa papper och köpa låsolja eftersom billåset frusit.
Hem och käkade en pizza, diskade, sen kom barnen hem och senare Jasmine =) Kul med sällskap, vi fikade först hos mig sen hos mamma, så har vi vart ute och brummat med bmw:n ;) Kul att va ute på vägarna igen! =D
Sen har jag hämtat lillebror, han skulle ha bilen under helgen, sen blev det hem med barnen och äta och ha fredagsmys med tv & chips =)

Nu leker dom en stund och ska snart stoppa dom små liven i säng, är ganska så trött själv så blir att krypa ner under täcket så fort dom somnar.

Annars har dagen vart lugn, i morgon får det bli skridskobanan med barnen =) <3 Det ser dom fram i mot =)


Kram alla!

Tänk om det kunde bli vår snart & sommar, är trött på vintern!
Och så kommer den 6:e familjemedlemmen i slutet av sommarn =D <3




Laserbehandling

Idag när barnen blivit sjussade av Jörgen till skolan så la vi oss och sov förmiddag och det blev ända till 11, men gud så trötta vi var så det var väl behövligt =)
Efter det käkade vi lite, falukorv med vita bönor, riktigt gott! Har längtat efter det ett bra tag nu ;)
Tog ett bad sen kom Theodor hem från skolan och Marie kom och hämtade upp oss, för jag hade lovat henne att följa med till Tattoo studio för att höra lite om laserbehandlingen och hon fick tid på direkten =) Jag och Theodor väntade i väntrummet så länge sen hörde jag mig för vad som kunde göras åt en tattoo som jag vill täcka med oldschool i stället.
Han tyckte det bästa kunde vara att köra 1 laserbehandling före iaf, för bästa resultat.
Men det tråkiga med det är att man lär läka med helt suddig tattoo i 8 veckor innan man kan tatuera över, men får la leva med det då. Får iaf bli om några månader isåfall.
Lånar just nu lillbrorsans bil så har utgifter så det räcker ändå =/ Men skönt att jag kan låna den och har en bil nu när jag går kurs i Borlänge.
Annars så har jag och Theodor haft lite egen dag, käkat, sett tv, badat, myst, My har vart hos lovisa, sen blev det bad & dusch för henne och äta innan sagoläsning med.
Jag känner mig verkligen gravid kroppsligt nu, i alla fall idag, magen har ju växt, brösten tycker jag är enorma, kroppen känns tung, jag är anfådd, har ont i rygg och huvud och extremt trött, kissar massor och hungrig jämt.
Änt de underbart? ;) <3

Igår bjöd älsklingen mig på 3 rätters middag på thairesturang, så köpte han en bra och stadig bh till mig på underverket, eller jag valde och han pröjsa =) Underbar han <3 Uppskattat till tusen.
Åt verkligen som aldrig förr med, vart nästan chockad över hur mkt som gick ner ;) Och det som jag är helt galen i är de vegetariska små vårrullarna, mmmmm skulle kunna leva på dem, till förrätt beställde jag sånna, till varmrätten tog jag sånna istället för räkor, sen ville Jörgen ha glass till efterrätt och jag valde ytterligare ett par sånna till efterrätt ;) Och doppa dem i sambal ojlek eller vad det heter.....mmmmums!!!!

Slänger in ett kort på mig och Cindy Lou, som hon sover på mig på nätterna =)
Och en efterbild när Maries laserbehanling va kvar, folk på f-book skrev, men vilket suddigt kort, men så är inte fallet utan texten och mönster blir så där efterråt, det liksom fräter i huden på nå vis, tror det blir skit bra när det läkt jag =)

Kram!



Måndag igen då

Skulle ha börjat starta eget kursen idag, men eftersom Theodor är så grymt dålig i magen och har vart i helgen med så är jag hemma med honom, och han har i primcip bott på toaletten. Stackarn =(
Det har inte gått så många knop här hemma idag iaf, har sprungit och torkat och tvättat händerna så huden är snustorr nu.
Tog iaf och rengjorde badkar, handfat & toalett, det var behövligt, en dusch efter det! Hade tänkt ta dammningen med men min energi finns inte...
Får ta det imorgon, damma, dammsuga och skura, så ska jag ner med Theodor till skolan, han ska få vaccin mot Röda hund & mässling, han är livrädd för sprutor, min lilla gubbe <3

Theodor sov iaf till tio imorse, han behövde väl det för jag försökte väcka han ett antal ggr, innan jag la mig och sov en stund sj'lv, sen vakna han när jag väckte han efter de =)
Så slumra jag till när barnen såg bolibompa med, är sjukt trött!

Har bytt cig märke till rosa blend nu, det svagaste som finns på marknaden, röker jag 5 sånna så är det lika mkt som 1 lång right som jag annars brukar röka.
Men jag ska sluta helt, jag vill verkligen!
Har iaf bytt och trappat ner enormt än så länge.

Vecka 11 har jag gått in i med, det går framåt =) Är inskrivning hos mvc på ons, spännande ;)

Så funderar jag på om jag ska låna sebbes bil, måste betala avbetalningarna då med, men behöver verkligen en bil nu till starta eget kursen, så kanske får bli bmw 2 månader framöver nu då =)
Får se så ekonomin tillåter det bara.

Nu ska jag gå och kika lite på halv åtta hos mig sen blir det sängen för barnen.

Min kropp skriker efter mer färg!!! Tänk va underbart att få färga benen lite innan sommaren så man kan visa sig i shorts eller kjol ;) Är först nu på senaste som jag verkligen ser att benen behöver mer tattoos =) Och sen är det ju så grymt snyggt med!!!!!!

Tjo!



Underbara familj

Slänger in ett helg inlägg, vill bara berätta än en gång hur mkt jag älskar min fina familj <3
Igår var det storhandling, hämt mat och fredagsmys för hela slanten här, jag och Jörgen köpte hem thaimat från kupolen och fann blyertsuddar i min mat =s Då hade jag redan tuggat sönder en, jävla ställe och 94 kr fick vi tillbaka när vi betalt 218 kr för maten.
Thailändskorna fattade inget och sa bara: nej kanske ni ljuger, vi vet inte, vi har aldrig i sånt här i maten.....gah! Men men. Är inte sugen på att äta där igen iaf!
Men annars hade vi en rolig dag och skrattade så tårarna sprutade, hahaha.
Idag vart det kupolen och lite mer handling, donken lunch och sen hem och tvätta.
Har precis käkat tacos och den kom upp lika fort som den kom i...bläsch.
Nu blir det film med fruktsallad, vaniljvisp och lördagsgodis.
Skön lördag =)
Ska nog ta mig ett bad med ;)

Slänger in två kort som jag bytte färg på i min nya super mobil, vart riktigt bra ;)

Kram och ha en trevlig lördag!



Bad

Ja jag är sjukt dålig på att uppdatera, men men =)
Har varit mys med hjärtat under helgen, barnen var hos sin farmor, sen har det vart "Unga till arbete" på vardagarna, men dessa 2 sista dagar där missar jag för jag ska jobba =
15-21 idag och 7-11.30 i mon.
Inte jobbat på bra länge nu, men kroppen är ju så extremt trött, första dagen på min heeelt rökfria dag idag också. Det är ju långt på dagen kvar, men det SKA gå bra, rökte sist 22 igår kväll så 13½ timme rökfri än så länge =)
Har sovit en stund på dagen, sova kan jag tydligen inte göra för mkt =) Sen diskat en jätte disk, och nu är det kaffe och musik sen duschen och efter de jobbet.

Igår hade Theodor med sig en kompis hem från skolan, dom lekte mest ute och kikade film och så käkade vi lasange, mums =)
Idag ska My till en kompis ett par timmar efter skolan, sen blir barnen hos sin mormor tills ikväll när jag slutar och då är det bara hem och störta i säng sen upp super tidigt dagen efter.
Imon vill jag ha THAIMAT, tänker på de hela tiden, är så sjukt sugen på de, och handla måste jag göra med, tur barnbidraget kommer imon.
Fyllde föressten i min tattoo på halsen hos Fredda i förrgår, blev super bra =)

Slänger in en förra året bild, tagen hemma hos Per innan jag och Jocke Brandt skulle och röja på be bop a lula i Falun. Dagen efter det åkte jag och han till Hofors på punk kväll och där såg jag Jörgen för första gången ;)

Nej nu ska jag göra mig klar!
Kram på er!



To wish for

Har en önskelista med allt jag vill ha och göra!!!:

* Friskt barn
* Inte gå upp så extremt under graviditeten
* Sluta röka, HELT
* En gitarr och lära mig spela
* Massa mer tatueringar
* Pierca mig
* Ha min egen butik
* En bil
* Ett par creepers
* Långt och fint hår
* Nya bröst och ny mage efter barn
* En utlandsresa
* En mercury 49

Ja lite av allt jag önskar och skulle vilja ha nu ;) haha

Jag har vart barnledig över helgen, barnen har vart hos sin farmor, får se när dom dyker upp idag.
Igår var jag & Jörgen hem till Jasmine på kaffe och så färgade jag min utväxt svart.
Efter det blev de att köpa med frysta pizzor hem för jag var så hungrig att det kändes som jag skulle dö eller nått.
Idag började jag dagen med massa gos med hjärtat innan han drog till jobbet sen sov jag mer, länge!
Tog frulle och kaffe, bad och poppade The Creepshow för fulla muggar ;)
Målat finger & tånaglar och försöker förstå mig på min nya mobil. Blev en samsung galaxy s2 i går eftersom min andra är totalt värdelös och lever sitt eget liv.
Har denna på avbetalning men kommer bli bra mkt billigare ändå med det nya abonemanget, så nytt nr har jag. Kommer använda min gamla nån dag till dock innan jag laddat hem allt som behövdes i den nya.

Kram alla <3



Maybe baby ;)

Haft mys dagar med barnen och älsklingen, My har vart sin första dag i skolan idag på hela veckan. Snuttis <3
Mina älskade barn har åkt till sin farmor nu över helgen och mannen min är och jobbar, så har vart hemma och myst med mamma och tittat film och ätit mat.
Det har inte vart nån super dag idag, dags att läcka lite infomation nu då =)
Är nämligen gravid men ganska tidigt än, därför vet inte så många, hade blödningar igår kväll och åkte idag till kvinnokliniken för att bli undersökt, vad dom såg så var det inget missfall på gång, men det skrämmer mig ändå och jag kan inte slappna av, har ont i livmodern, tryck neråt och menssmärta, i mina ögon och öron så är det inget jag förknippar med graviditet, men jag ska försöka slappna av och vila, dom tog iaf prover och vi fick se den lilla parveln, inte mer än 2 cm stor men hade ansikte, nästan färdiga armar och ben fast det var inga tår eller så bara klumpar =) Såååå söt och jag har haft den bilden i mitt huvud hela dagen <3
Jag är i vecka 9 och jag hoppas allt ska gå bra och att allt detta onda och blödningarna är borta imorgon.
Måste detta gå bra nu <3

Snart blir vi en familj under samma tak på 6 personer! =) Det känns så underbart <3
Nu ska jag ringa mina barn och säga godnatt, ta mig en kvällsmacka och kika lite tv innan älsklingen kommer igen <3



Norway

Sitter och lyssnar på "DDE-det fine vi hadd sammen" , super fin låt, saknar Norge. Jag älskar det landet, det fick en plats i mitt hjärta från första gången jag var där.
Älskar landet, naturen, klimatet, språket, människorna, haven, bergen super fint <3
Ska iaf bli en semster dit i sommar, till Anna Landin i Gjövik, sen blir det nog en tur till Geyranger också.

Blev hemma med My idag iaf, hon har vart dålig under natten och varken hon eller jag har fått spec mkt till sömn, hon var helt förtvivlad att hon inte fick gå till skolan i morse =( Snuttan <3
Har hunnit dammsugit, städat badrummet iaf, sen har jag och My myst bara <3
Vi har vart på Vårdcentralen iaf och dom visste inte riktigt vad det kan vara, men fick iaf ett sjukintyg så jag kan vara hemma med henne veckan ut om det behövs.
Ska prova och ge henne en laktosfri yougart med bra bakterier i och se om det kan hjälpa någe.

Sitter och väntar på älsklingen och Tuva och mina barn, mina barn är hos kompisar.
Sen får det bli enkel mat bara, korv & mos eller korv med bröd ;) Kan va gott ibland och jag är sjukt sugen på korv med mos, hahaha.

Nej nu ska jag ta och göra lite nytta.

Tjo!



Helg i Rättvik

Helgen har jag spenderat i Rättvik med Jörgen och våra barn, mysigt! Var en lugn helg med massa mys då My har vart väldigt dålig med.
Hon verkar vara lite på bättringsvägen idag så det blir nog skolan för henne i morgon så ska jag till Säter på Unga till arbete.
Sa jag att jag vart antagen till starta eget kursen? Det blev jag =) Jag börjar 23 januari =) Men tiderna lockar inte, mellan 8-16.30 varje dag.  Hoppas det är så roligt och intressant så jag inte tänker på tiden ;)

Idag fick jag sovmorgon, var sjukt trött då jag inte sov nästan nånting under natten, så Jörgen var upp med barnen och fixade frukost och grejer, underbara man <3
Sånna där saker betyder oerhört mkt, jag uppskattar det verkligen, det är lyx!
Men i natt & i morse har jag haft sånna magsmärtor så hade svårt att stå på benen i vilket fall som helst.
Håller på att sluta röka och nu har det gått riktigt bra tycker jag, har rökt max 2 cig per dag, inte långa utan vanliga, och med mindre nikotin i, börjar iaf vänja mig att det går långt i mellan innan jag röker, igår va jag rökfri 18 timmar innan suget var allides för stort och jag fick en cig av lillbrorsan, men jag är stolt iaf =)

Vi kommer flytta till Rättvik under en snar framtid =) <3 Måste kolla med skolan hur man ska gå till väga bara. Och skönt är det att barnen verkligen ser fram i mot det!

Hoppas allt kommer bli super bra =)

Kram!



Världens bästa!

Jag har nu börjat på projektet "Unga till arbete" vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Men ska iaf gå där 9-15 mån-fre.
3 veckor på företagshotellet ska vi iaf vara sen ska de andra ut på 2 månaders praktik och jag ska gå starta eget kursen, vilket jag ser jätte mkt fram i mot!
En bil sku dock verkligen behövas =/

Har nyss kommit hem från mammsen, har käkat pizza och fikat där =) Mysigt! <3 Tycker om att umgås med min mamma och är så glad att hon finns i mitt liv <3

Sen vill jag bara dela med mig av vilken underbar man jag har, går nästan inte att finna ord, framför allt så älskar vi varandra så mkt och vill och ska snart ha en framtid tillsammans, vilket känns underbart!
Sen hjälper han mig, han diskar och donar, hjälper med barnen, låter mig sova om jag är trött, han är underbar på alla sätt och vis, älskar honom av hela mitt hjärta <3
Så en framtid med han och barnen kan inte bli annat än underbart <3

Nu ska jag ta och lägga skruttan, lillgubben ville sova hos sin mormor inatt, så skulle gumman kanske sova där själv i morgon, är ovanligt att bara ha ett barn hemma men det är nyttigt för både dem och mig att få ro om dem bägge ensamma ibland <3

Mys med älsklingen blir det sen!! <3



RSS 2.0