Välkommen vår

Kan inte sluta tjata om hur gött det är att våren kommit. Sol och man ser jänkare rulla mer och mer på vägarna, ingen is, ingen snö, inga täckbrallor. Ja fy så bra det känns. Våren är det bästa, allt vaknar till liv! <3
Igår var det utvecklingssamtal för My och det var endast positiva saker fröken hade att säga och hon var så omtyckt av alla på skolan <3 Hon hade även vart med på talangjakt där och dansat med några tjejer innför hela skolan! Det är modigt tycker jag när hon gått där typ 2 veckor =)
Sen blev det borlänge och köpa vårskor till Theodor och My, så tog vi mat på donken ;) Efter det, Gustafs, barnen fick leka med sina kompisar där och sen åkte jag och Jörgen upp till lägenheten och tömde allt skräp, packa ihop lite mer grejor som sku med hem och städade de vi hann, jag vart klar med nått skåp och nästan alla fönster och Jörgen grejade badrummet.
Imon tar vi slutspurten, allt MÅSTE bli klart imorgon, på måndag är besiktningen, hoppas allt blir godkänt så man kan lämna det där bakom sig sen.
Kom sent hem vi hämtade Tuva hos sin mormor sen hem och duscha barnen och ge dem gröt. Alla var nog grymt trötta.

Fredag idag, gud så skönt och Jörgen är ledig, blir en sån där mysig familjehelg <3 Lite chips, läsk och tv mys med alla ikväll =)
Vi ska ner på stan en sväng och handla och köpa gympadojjor åt barnen med.
Jörgen kände bebisen sparka i morse <3 Åh så underbart! =)

Vecka 21 är jag i nu, nu börjar nedräkningen <3

Ha en fin helg alla!

Ni får se barnens nya skor sen;) Här kommer iaf en fin vårbild, så ser de ut utanför vardagsrumsfönstret där man sitter vid datorn =)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0