R.I.P

Fick tråkiga besked att en nära släkting till oss hade gått bort igår =( Många tårar blev det, hon var den äldsta i vår släkt, skulle fylla 98 år i september och hon var verkligen pricken över i:et på våra släktträffar.
Pigg, glad och skojade alltid och så förtjust i alla barnen <3 Ett varmt och gott hjärta och hon stod oss väldigt nära, det var min mammas farmor Sonia. Som också varit som en farmor för oss i alla år <3 Så det gjorde ont, även om hon var gammal, kommer sakna henne så <3 Hoppas du får vila i frid tillsammans med dina kära i himlen, älskar & saknar dig <3
 
Trotts det så var vi ner på samhället igår för att barnen skulle få ha lite skoj, dom fick träffa svambob, byggare bob och Dora.
Äta glass och köpa nån leksak <3
Så köpte vi med oss 2 bebisplagg hem också, toksöta <3
 
Idag har vi vart på stranden och haft det mysigt, sen hem och duschat och ätit ugnstekt falukorv, potatis och pepparrotssås, satt riktigt fint.
Så har den svarta lilla missen flyttat i från oss med, till leksand och den skulle få heta Bosse, hoppas Bosse får det bra i sitt nya hem =)
 
Ska mysa extra mycket med barnen nu innan dom åker till Norge med sin farmor på tisdag <3
 
Kram alla och ta hand om varandra <3
 



Kommentarer
Postat av: Ewa Andersson

Sant. En älskade viktig person som livade upp,gav villkorslös kärlek,omtanke,brydde sig innerligt om allihopa..fattas. För alltid. Jag saknar hennes meningar,allt hon sa som var hennes typiskt goa kommentarer,frågor och att se och krama om henne och HA henne MED som hon varit självklar så länge,hon har varit älsta länge så man vill hon ska vara där alltid..vill,men vet det inte går..men va jag saknar min älskade snälla farmor !
Hon brytt sig om hela familjen,innerligt mkt hela tiden och inte bara jag och brorsan fått hennes villkorslösa kärlek,tid,omtanke och allting annat utan hon gett lika till er barnbarnsbarn med och även mina barnbarn som är och va hennes barnbarnsbarnbarn ! Hon älskade de små,och var lika omsorgsfull om er oavsett ålder. En innerligt älskad person vi saknar enormt mkt nu,och alltid..hon var ju en stor deli vår familj,våra liv,länge,och alla minns vi henne klart och med värme och har henne i våra hjärtan alltid..hon har berört,starkt,och den som gett av sig så mkt så länge lever kvar hos de sina och är en del av våra liv som vi med varm kärlek minns. Hon föddes samtidigt som första värdskriget nog bröt ut,och var småbarnsmor när andra värdskriget bröt ut. Älskad,kära farmor,mormors farmor,farmors farmor hon var och mamma till morfar bl a. Vila i frid älskade vi glömmer dig inte.

2012-07-05 @ 22:51:14
Postat av: Josefin

Ja hon kommer bli så saknad, en underbar människa <3

2012-07-07 @ 12:34:44
URL: http://rocknrollsweetheart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0